SpeedyTuning Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 potřebuji je od něčeho vyčistit, ale nemůžu se k tomu dostat, nevíte někdo jak se dá sundat parabola? drží tam jakoby na kloubech a možná na těch štelovacích závitech ale vážně to nějak nejde doufám že někdo ví. Díky. PS: L&K mají možná jinou konstrukci než klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 potřebuji je od něčeho vyčistit, ale nemůžu se k tomu dostat, nevíte někdo jak se dá sundat parabola? drží tam jakoby na kloubech a možná na těch štelovacích závitech ale vážně to nějak nejdedoufám že někdo ví. Díky. PS: L&K mají možná jinou konstrukci než klasika Tohle jsi asi viděl. Jestli ti to pomuže http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/svetlaCisteni.htm ale parabolu jsem nesundaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 potřebuji je od něčeho vyčistit, ale nemůžu se k tomu dostat, nevíte někdo jak se dá sundat parabola? drží tam jakoby na kloubech a možná na těch štelovacích závitech ale vážně to nějak nejdedoufám že někdo ví. Díky. PS: L&K mají možná jinou konstrukci než klasika Tohle jsi asi viděl. Jestli ti to pomuže http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/svetlaCisteni.htm ale parabolu jsem nesundaval. Je to to samé,už jsem to čistil,takže viz návod nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Preco na cire nedavaju ties tie zacvacky. dementi takto sa to neda cistit ak sa to da niak rozobrat tak please dajte navod na fore som to nikde nenasiel. nasiel som iba tie pred 00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 tenhle naovdek mi moc nepomuze, potrebuju sundat tu parabolu a nebo od nekoho rict ze t nejde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 potřebuji je od něčeho vyčistit, ale nemůžu se k tomu dostat, nevíte někdo jak se dá sundat parabola? drží tam jakoby na kloubech a možná na těch štelovacích závitech ale vážně to nějak nejdedoufám že někdo ví. Díky. PS: L&K mají možná jinou konstrukci než klasika Vyšroubuj ty seřizovací šrouby úplně ven a vycvakni z kloubku u motorku sklápění, žádná věda... V případě, že něco zničíš, mám tu dvoje L&K z bouraček na "náhradní díly" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 za kolik prodavas?:-) ja jen ze u tech svejch mam strzene zavity....ty stelovaci, takze mozna proto nejdou vysroubovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.