jurys Vloženo 11. Listopadu Sdílet Vloženo 11. Listopadu Ahoj, chtěl bych se poradit, zda se u tohoto motoru někdo s tímto nesetkal. Mám motor 1.6 TDI 85 kw rok 2019 najeto cca 170 000km. Začalo se mi dít asi 2 týdny zpět, a to že po zahřátí cca po 15 km se mi při zátahu přidání plynu kolem 1800 otáček ozývá takové cvakání je jedno jakou rychlost mám zařazenou, motor jakoby hůř jde za plynem. Vysledoval jsem jakmile došlo k regeneraci zvuky přestaly. Za studena se to neprojevuje. Už jsem byl v servisu tam po diagnostice (chyba v diagnostice žádná) nic nenašly, projížděl jsem i s nimi, ale zvuk se zrovna projevoval nepatrně. Děje se to pouze za jízdy, na volnoběh při vytočení ne. Do nafty jsem přidal čistič vstřiků a palivové soustavy, zvuky se mírně zmírnily, motor táhne o něco víc, ale stále to tam je. Nevím, asi budu čekat co dál, typuji načnuté vstřiky, egr? DPF zaplněno cca z poloviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.