Pheorinos Vloženo 12. Listopadu Sdílet Vloženo 12. Listopadu Mám prahové lišty pouze na předních dveřích. U verze SportLine je to asi standart. Chtěl jsem si dokoupit i na zadní, ale nemohu najít originál Škoda. Našel jsem pouze zde, ale asi nebudou originální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Listopadu Sdílet Vloženo 12. Listopadu https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/dekorativne-prahove-listy-pre-karoq/p/57A071303?srsltid=AfmBOoqbVr3SA-YirFoTVXoTb1TCB-koyJGSSRSOOlOM3kzUVMxHpXAY jedine túto sadu z prednými Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 12. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 12. Listopadu Tuhle jsem tam také objevil,.ale zase co s celou sadou ? Dají na auto pouze předni a pak prodávají celou sadu. Pochopil bych, kdyby se dala koupit rozdělená, ale takhle jim někde zůstanou zadní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaG Vloženo 12. Listopadu Sdílet Vloženo 12. Listopadu https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-zadni-dekorativni-prahove-listy-2-ks-sportline-14028cz3326/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 12. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 12. Listopadu (editace) Díky, ale na ty jsem právě dával odkaz ve svém příspěvku. Asi nebudou totožně barevné, jako originál podle fotek. Editováno: 12. Listopadu, autor: Pheorinos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaG Vloženo 12. Listopadu Sdílet Vloženo 12. Listopadu Mám je na autě a nevidím rozdíl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 12. Listopadu Autor Sdílet Vloženo 12. Listopadu Díky za info @PaG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.