Pugi Vloženo 14. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2024 Dobrý deň, tak rozhodol som sa meniť tlmiče a skončil som hneď na začiatku. Na strane prevodovky som skrutku z naboja kolesa vykrutil, lebo samozrejme ta sa povoluje castejsie, ale na strane spolujazdca ani za boha skrutku povolit nejde. Zlomil som uz styri nadstavce a dojebal 2 racne a 1 trhak. Nepomaha nahrievat, striekat, nic. Vie mi niekto poradit ako to povolit resp. je možnosť to nejako odpilit? rozmyslal som, ze odjebem poloos, ale to je zapustene v tehlici, cize to mi nijako nepomoze. Otazka teda znie ako rozobrat poloos od naboja kolesa? je jedno ci pilit, rezat, zvarat alebo nvm co. Vdaka za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 14. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2024 Pokud máš na mysli šroub co drží poloosu v náboji a stahuje ložisko, tak někoho s velkou vzduchovou bouchačkou a k tomu pořádný ořech. A nebo velkou golu a pořádnou trubku. Ale na toto je základ pořádné nářadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 15. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2024 tak to by spis byla matice, ne? jinak souhlasim - je potreba pouzit razovy utahovak/povolovak. Nejsem si jistej, jeslti to delali i u O III , ale v historii, se v tovarne matice utahovaly nahraty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2024 urcite to nik nenahrieval , to nie je hrdzave len utazeno 180nm +180st treba 3/4 trhak a ruru niekedy , alebo velku buchacku a kompresor... ked nemam vercajk nemozem robit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.