Jero Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Takze,vsechny vyznavace kvalitni hudby prosim o pomoc Pos.. se mi radio a uvazuju,nebo uz jsem predtim uvazoval,o koupi noveho..muzete mi poradit jake bych mel koupit do 3litru?..Musi ale splnovat dane parametry 4x50 a cervene podsvicene tlacitka ci displej..mam totiz 97 a red posviceni budiku,tak aby to ladilo .. zatim dik moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tutan Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 mp3??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 mp3??? jj samozrejme! ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tutan Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=2606 Editováno: 17. leden 2007, autor: Tutan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 promin poslal sem dyl a nebyl tu ten tvuj prspevek.. ten kenwood nevypda spatne§ale neni to 4x50 no:(....a proti znacce sony mam nejakej..ja nevim sony urcite ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tutan Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 no koukal sem a tech 4X50 fakt moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 promin poslal sem dyl a nebyl tu ten tvuj prspevek.. ten kenwood nevypda spatne§ale neni to 4x50 no:(....a proti znacce sony mam nejakej..ja nevim sony urcite ne! jeste to trosec poupravim..nejlepsi by bylo kdyby to byly znacky-clarion Panasonic.kenwood a pioner....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) no koukal sem a tech 4X50 fakt moc neni Ale jo,ja myslm ze se neco najde Ale diky... najit si neco najdu sam,ale vas hifimany prosim o pomoc pri vyberu toho spravneho;) pockam co se objevi a podle toho vyberu... Editováno: 17. leden 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) Nebo toto http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/detail.asp?id=1687 Ale koukám že máš k Sony averzi, ale v této cenové hladině je sony Editováno: 17. leden 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 ...no pobavila mě polemika s 50W u rádia do 3000,- Vy opravdu počítáte s tímto výkonem tak k těm 3000,- přidej tak 10000,- ...v této ceně ti můžu nabídnout Kenwood KDC-W410 za 2990,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 ...samozřejmě je i v požadovaném podsvětlení...amber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 A co Pioneer DEH-2920MP v akci za 2610,- http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=2616 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 A co Pioneer DEH-2920MP v akci za 2610,-http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=2616 Pioneera mám já, je výborný. A perfektně se mi hodí k podsvícení přístrojovky. Ale v červené ho asi nedělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) A co Pioneer DEH-2920MP v akci za 2610,-http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=2616 no vypada dobre,jake s nim mas zkusenosti? uvazoval sjem o koupi tohodle...co vy na to? http://www.pixmania.cz/cz/cz/312296/art/ke...3-usb-kdc.html# Editováno: 17. leden 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) ...no pobavila mě polemika s 50W u rádia do 3000,- Vy opravdu počítáte s tímto výkonem tak k těm 3000,- přidej tak 10000,-...v této ceně ti můžu nabídnout Kenwood KDC-W410 za 2990,- muze byt min..4x45 ...uz jsem trosec sice zvedl cenu ale..... Editováno: 17. leden 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) Tento model nevím, ale jinak zvukově jsou Pioneery na tom dobře, já mám zatím origo Symphony, v předchozím autě jsem měl ///ALPINE CDE-9843R a ted pujdu asi (urcite) do ///ALPINE Editováno: 17. leden 2007, autor: Saty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Ale v červené ho asi nedělají Dělá se i v červené pak červeno modrá a zelená Myslím, že tvojemu požadavku do 3tis vyhovuje nejlepe, a taky ma 4x50W MOSFET Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 promin poslal sem dyl a nebyl tu ten tvuj prspevek.. ten kenwood nevypda spatne§ale neni to 4x50 no:(....a proti znacce sony mam nejakej..ja nevim sony urcite ne! jeste to trosec poupravim..nejlepsi by bylo kdyby to byly znacky-clarion Panasonic.kenwood a pioner....... hahaha tak v této cenové relaci se vstupen USB a na kartu SD=4GB tak leda |Sencor, to pořídíš..... , mám ho s modrým dipl. za 2300,...jsem spokojený za to málo paněz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 promin poslal sem dyl a nebyl tu ten tvuj prspevek.. ten kenwood nevypda spatne§ale neni to 4x50 no:(....a proti znacce sony mam nejakej..ja nevim sony urcite ne! jeste to trosec poupravim..nejlepsi by bylo kdyby to byly znacky-clarion Panasonic.kenwood a pioner....... hahaha tak v této cenové relaci se vstupen USB a na kartu SD=4GB tak leda |Sencor, to pořídíš..... , mám ho s modrým dipl. za 2300,...jsem spokojený za to málo paněz sorry, vloudilo se mi tam jiné foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 promin poslal sem dyl a nebyl tu ten tvuj prspevek.. ten kenwood nevypda spatne§ale neni to 4x50 no:(....a proti znacce sony mam nejakej..ja nevim sony urcite ne! jeste to trosec poupravim..nejlepsi by bylo kdyby to byly znacky-clarion Panasonic.kenwood a pioner....... hahaha tak v této cenové relaci se vstupen USB a na kartu SD=4GB tak leda |Sencor, to pořídíš..... , mám ho s modrým dipl. za 2300,...jsem spokojený za to málo paněz sorry, vloudilo se mi tam jiné foto jn divam se ...jak to hraje ten sencor...ja do nej sice nepudu ale jen tak...sem zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 promin poslal sem dyl a nebyl tu ten tvuj prspevek.. ten kenwood nevypda spatne§ale neni to 4x50 no:(....a proti znacce sony mam nejakej..ja nevim sony urcite ne! jeste to trosec poupravim..nejlepsi by bylo kdyby to byly znacky-clarion Panasonic.kenwood a pioner....... hahaha tak v této cenové relaci se vstupen USB a na kartu SD=4GB tak leda |Sencor, to pořídíš..... , mám ho s modrým dipl. za 2300,...jsem spokojený za to málo paněz sorry, vloudilo se mi tam jiné foto jn divam se ...jak to hraje ten sencor...ja do nej sice nepudu ale jen tak...sem zvedavej hraje to velice slušně, nejsem žádnej fajšmekr takže se spokojím s touto značkou-mmj. byl mi doporučen člověkem co nemá dělostřelecké uši jako já, leč přesto si uvědomuji, že ať to hraje sebelíp-mít v autě Sencora není prostě IN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaulSharp Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Doporučuji JVC - vlastní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) Doporučuji JVC - vlastní zkušenost. a nejakej presnej typ?..nebo celkove? Hod odkaz Editováno: 18. leden 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaulSharp Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Do trech tisíc asi ten základní model s CD, já osobně bych ještě chtel s DO a do budoucna(protože se mnou radio cestuje z auta do auta) aby podporovalo pripojení na externí displej auta, ale to už je aspon 5tisic imho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 A co třeba TOHLE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.