Přejít na obsah

hmyz v zadních svetlách

m.a.r.e.k

Doporučené příspěvky

Ahoj, riesili ste niekto problém z hmyzom v zadných svetlách na kamiqu ? udajne je na to TPI (ak by niekto mal moze to sem dať čo presne s tým servisi maju robiť) ja som s tým bol v servise povedali že to vyfukali ale doma som si všimol že muchu presunuli len na ine miesto v svetle . Pozeral som aj na inych kamiqoch v servise a v kazdom som videl niečo dokonca aj v inych modeloch . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešil, mě přes léto nalezlo do obou světel. Reklamace jako že jo, že to vyfoukají což se jim nepodařilo. Škodovka odsouhlasila nové světla. Mě teda v AS tvrdili, že se vyfoukají a že  tam prý dávají nějaké síťky. A  ty nové už to mají jinak. (Vyfoukat to nejde se to musí odsát když jsem se na to koukal). Po výměně nových světel koukám že pravé nelícuje. Tak jsem to rozebral že jako srovnám ale ouha, moc to nešlo a nechce se mi upravovat to světlo když je auto v záruce. Ale světlo má zezadu takové molitanové těsnění po obvodu ale jinak je zezadu jak cedník a síťka nikde.

Takže výsledek mám nové světla (na podzim) a jedno trochu nakřivo. Jestli to k něčemu bude se uvídí přes léto. No a jako bonus pozoruju, že v levé mlhovce jak se ochladilo je voda. Pravá byla měněná  v únoru a za týden v ní bylo víc vody než v té původní. Kupodivu jak se oteplilo tak vody vyschla a zatím drží. No levá co tehda byla OK tak jak se ochladilo tak se objevila tam. Reklamovat moc zatím nechci protože oni jednu věc "spraví" ale další dvě domrví.

hmyz.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...