Publikováno Leden 18, 200718 r Odbilo sa mi z plastu predného zrkadielka. Samotné zrkadlo a ovládanie je nepoškodené. Je červenej farby, elektricky nastavované a elektricky vyhrievané. Dá sa kúpiť iba plast a vo farbe, alebo treba kúpiť celé? A čo to asi stojí?
Leden 18, 200718 r Ked som ja zhanal bolo mi v znač. ser. povedane že nahradne su len zrkadla nie vonkajšie plasty alebo komplet, myslim že aj vo farbe. Cenu si už nepamätam ale priprav sa na riadnu palku.
Leden 18, 200718 r Pozliepal som ho lepidlom na baze silikonu ja mam čierne takže to vôbec nie je vidieť a drži to vyborne
Leden 18, 200718 r da sa kupit aj plast no stoji 1000sk a cele zrkadlo stoji 1400sk, vedia ti ho objednat v kazdom autorizovanom servise, aspon tu v Kosiciach je tomu tak.... Upraveno Leden 18, 200718 r od karol 2002
Leden 18, 200718 r Mivame je v laku, komplet elektricke prave stoji 904 CZK s DPH, ale doprava na slovensko je ranec Kolem 300,- CZK. Kdyztak se ozvi - viz. http://www.skoda-dily.cz.
Leden 19, 200718 r Autor da sa kupit aj plast no stoji 1000sk a cele zrkadlo stoji 1400sk, vedia ti ho objednat v kazdom autorizovanom servise, aspon tu v Kosiciach je tomu tak.... už som sa rozhodol, tiež idem do autorizovaného servisu. Díki za rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.