cross Vloženo 9. Prosince Sdílet Vloženo 9. Prosince Ahoj, existuje ofiko cesta, popř. neofiko bez ztráty záruky, kdy jde vůz rozšířit o klasický tempomat? Mám pouze adaptivní a ten je pro mě použitelný asi jen v popojíždění v koloně. Z druhého auta jsem zvyklý na klasický tempomat, který jsem používal hodně často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 9. Prosince Sdílet Vloženo 9. Prosince Jen neofiko a funguje😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 10. Prosince Autor Sdílet Vloženo 10. Prosince A raději se informovat u dealera ohledně záruky nebo to nemá vliv? Máš případně zkušenost i s ofiko aktualizací infotainmentu? Fungoval pak doplněný tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 10. Prosince Sdílet Vloženo 10. Prosince Pre @cross: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 11. Prosince Autor Sdílet Vloženo 11. Prosince Díky Takže to vypadá na jednoduchou záležitost false => true Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 11. Prosince Sdílet Vloženo 11. Prosince V 10. 12. 2024 na 8:14, cross napsal: A raději se informovat u dealera ohledně záruky nebo to nemá vliv? Máš případně zkušenost i s ofiko aktualizací infotainmentu? Fungoval pak doplněný tempomat? Pripadny upgrade infotainmentu nema vliv na nastaveni řj. Tzn. tempomat ti zustane. Zaruku jsem neresil. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.