Přejít na obsah

cross

Uživatel
  • Počet příspěvků

    272
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Návštěvy profilu

1 205 zobrazení profilu

Oznámení cross

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • One Year In
  • One Month Later
  • Reacting Well Vzácný
  • Collaborator Vzácný

Nedávné oznámení

92

Popularita

  1. Přidávám se - rád bych měl nějaké pouze na zadní sedačku (dělené). Kdyby měl někdo tip, prosím o info.
  2. Ahoj, neřešili jste někdo aplikaci folie na stříbrné lišty v kabině? Na palubovce mám lištu černou, ale dveře + další tenká lišta na palubce jsou klasicky stříbrné. Už se mi párkrát stalo, že se od toho fakt nepříjemně odráží slunko do očí. Napadlo mě to nechat polepit černou matnou folií. Nemáte s tím někdo zkušenost, zda to má požadovaný efekt?
  3. @StanHill Jsou to prosím ty z linku výš? https://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia-iv-r-v-2020/privacy-shades-presne-protislunecni-clony-na-zadni-s796204464
  4. @Thomas808Máš automat? Já si toho všiml taky a na začátku mě to několikrát "vyděsilo". Měl jsem nohu na brzdě a v jednu chvíli to začalo jakoby méně brzdit. Bylo to dost nepříjemné, když jsem třeba dojížděl auto. Kámoš říkal teorii, že to je ve chvíli, kdy automat podřadí. Ale jak to teď popisuješ, tak mi to zní jako ta má situace.
  5. Tak jen doplním, že ani ten mírný kopec nestačí, voda se tam drží taky.
  6. cross

    Octavia IV FL

    Překvapilo mě, že mlhovky mají nahradit hlavní světlomety, protože když vidím auto s mlhovkami posazenými vysoko, tak si říkám, k čemu tam vlastně jsou. Nicméně já osobně mlhovky nepoužívám, téměř nikdy mi to viditelnost nezlepšilo, takže pro mě by tohle překážka nebyla
  7. Aha, ok, díky. Neuvědomuju si, zda jsem šel přes tu první polohu, při příští příležitosti vyzkouším
  8. Ano, zkoušel jsem obě varianty - sešlápnout plynule na podlahu a pak i prudce. Limit jsem měl na 150 km/h, nemůže to být třeba tím, že je už příliš vysoko?
  9. Abych nezadával nové vlákno, zeptám se tady. Mám automat, můžu přepínat režim mezi ACC a Omezovač rychlosti. Zkoušel jsem teď na dálnici Omezovač rychlosti a tak nějak jsem logicky očekával, že pokud sešlápnu plyn až na podlahu, tak se dá tento limit překročit (např. pokud potřebujete náhle zrychlit), ale ono se tak nestalo. Později během jízdy jsem ho znovu zapínal a najednou to šlo i přes nastavený limit (bez sešlápnutí na podlahu). V tomto případě jsem limit zapnul ve chvíli, kdy jsem jel rychleji než byla nastavená hodnota. Ale i když jsem se dostal pod ní, pořád jsem se mohl plynem dostat výš. Ikona svítila zeleně, ale nejsem si jistý, jestli nesvítila trošku jinak než v prvním případě. V návodu jsem se to nedočetl, resp. je tam zmínka "Překročení limitu ->Sešlápněte akcelerační pedál nadoraz.", ale je to v podkapitole "Varianta s ACC". Nevíte někdo, jak to teda funguje?
  10. Já parkuju z mírného kopce, ale i tak to asi nebude dostatečné. Omrknu to při příští příležitosti.
  11. @OpelIns1 Díky za osvětu @Dettekorr Na dálnici jiného kámoše z protisměru problikávaly některé kamiony. Světla se jim asi schovala za svodidla, nad kabinou žádná neměli a svítilo to na ně. Já ještě takovou zkušenost ale nemám.
  12. Btw. s kolegou jsme teď měli diskuzi, kdy jej problikávali ostatní řidiči. Chtěl tedy vypnout matrix světla a lítal páčkou sem a tam, takže blikal jak blbec. Došel na to, že jakmile se jednou zapnou, už nejdou vypnout. Resp. pokud jsou světla v režimu Auto. Tuším, že se nejdříve musí vypnout režim Auto, aby šel matrix deaktivovat. Já to ještě nezkoušel, zatím jsem to nepotřeboval vypínat.
  13. Aha, tak tu tam myslím mám, já si nějak v hlavě zafixoval, že tam mají být viditelné otvory uvnitř nárazníku : ))
  14. Já na základě tvého příspěvku myslel, že to budu mít též. Combi vyrobená v listopadu 23 a žádné otvory tam nemám. Ale nechával jsem si tam nalepit tu chromovou lištu proti poškrábání tak nevím, jestli ty otvory náhodou nejsou schované pod tím.
  15. Mně už to též funguje, restartu infotainmentu jsem si nevšiml, jen jsem pomačkal stropní světla
×
×
  • Vytvořit nový...