Přejít na obsah

Zvuk/hluk při jízdě

AdamSpetla

Doporučené příspěvky

Zdravím, 

zkouším sílu skupiny. Jednou za čas (není to při každé jízdě) se objeví tento zvuk (zní to jako ventilátor/ložisko), jen si člověk musí pustit nahrávku nahlas, aby to bylo slyšet.

Zrovna dnes jsem vyjel a po x kilometrech (když už je prostě auto dávno zahřáté na provozní teploty) se najednou objevil tento zvuk. Nejsem mechanik, proto se na vás obracím.

Jedná se o Octavii 3 Scout, r.v. 2015, kód motoru CUN, 2.0 tdi 135kw, DSG 6s. A co se týká výbavy, mam tam nezávislé topení.

-Zkoušel jsem při jízdě vyřadit na neutrál, zvuk přetrvává.

-Zkoušel jsem vypnout klimu, zvuk přetrvává.

-Zvuk více rezonuje, když nechávám jet auto na setrvačnost, naopak s přidáním plynu (zvýšení otáček) zvuk ustupuje/zeslabuje.

-Nedělá to když auto stojí a nevšiml jsem si, že by to dělalo při malých rychlostech.

Jel jsem 90km/h a dělalo to tenhle zvuk, pak jsem zrychlil na 120km/h a nic slyšet nebylo. 

Dělalo to během jízdy třeba tři minuty, ujel jsem 2 km a pak to přestalo.

Na diagnostiku to půjde, ale zatím nemám termín, tak zkouším, jestli se s tím někdo již nesetkal. Děkuji za všechny rady a kdybyste někdo věděl o nějaké skupině, kde se řeší hlavně servisní věci, tak budu rád, když se podělíte.

Děkuji👍

Odkaz na nahrávku zvuku: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...