mito7 Vloženo včera v 11:18 Sdílet Vloženo včera v 11:18 Jak to myslel výrobce s odložením víčka nádrže paliva u Superu 4 TSI 4x4 liftback? Hrdlo je pod víčkem vpravo a na otevřeném víčku u pantu je dírka patrně pro odložení toho víčka, ale při tankování tam dost vadí pro zasunutí pistole. U starého jsem víčko nasadil na krytku shora a vůbec nepřekáželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 23 hodinami Sdílet Vloženo před 23 hodinami Me nijak vicko nevadi zasunu ho a tankuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SMarc Vloženo před 22 hodinami Sdílet Vloženo před 22 hodinami před 1 hodinou, mito7 napsal: Jak to myslel výrobce s odložením víčka nádrže paliva u Superu 4 TSI 4x4 liftback? Hrdlo je pod víčkem vpravo a na otevřeném víčku u pantu je dírka patrně pro odložení toho víčka, ale při tankování tam dost vadí pro zasunutí pistole. U starého jsem víčko nasadil na krytku shora a vůbec nepřekáželo. Mám ten samý problém. Víčko nechávám viset, protože když ho zasunu do dírky, tak tam nedám pistoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.