MarekSl Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami (editace) nesetkal se nekdo s tim, ze po zamceni Skoda Octavia IV stale sviti displej s najezdem? Zkousel jsem zavirat dvere, kufr ale tam problem neni. Sviti bohuzel celou dobu. Klidne nekolik dni. Zjistil jsem to dost pozde, snad to nevyblemcalo celou baterku. Jsem uz objednany do servisu. Zaroven druha zvlastni vec - blikajici cervena dioda (alarm?) u dveri ridice. Je to bezne? Mam pocit, ze jsem to u ostatnich skodovek nevidel. https://1drv.ms/u/c/f6ba11151549bf5f/ETSUr5eos2tKlTKAz1UMwvwBrwN9sHkyJQjGYMLHfdV3rg Editováno: před 11 hodinami, autor: MarekSl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami Mne sa samovolne zapínal display pri zamknutom aute, hralo aj radio. V servise cely display vymenili na zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo před 9 hodinami Sdílet Vloženo před 9 hodinami blikajúca dióda je normálna, keď máš aktívny alarm. čo sa týka displeja, ten sa aktivuje zakaždým, keď sa k autu priblížim s kľúčom na menej ako 3-4 metre. Ak ti displej svieti, aj keď nemáš kľúč nablízku, tak asi najskôr servis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.