Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Túto diskusiu som si mal prečítať predtým ako som kúpil novú S4 😀 Ale na druhej strane ma trochu ukľudnilo, že v tom nie som úplne sám.

Liftback L&K 2.0 TSI 150kW, 7/2025 - pri preberaní auto zadrbané od lepidla, museli to tam chudáci od dealera čistiť aj keď to nebola ich chyba.

• chrómové lišty nepasujú

• od začiatku sa pred naštartovaním zobrazí kontrolka vybitej batérie

• asistenti občas vypadnú

• nefunkčné zadné nano radary - výmena v rámci reklamácie

• zadné tlmiče búchajú - budem reklamovať

• nefunkčný tempomat - vyriešené aktualizáciou SW

• obomi prednými dverami je potrebné tresnúť aby sa zavreli

• cúvacia kamera 🤢

Mám však ešte dva ďalšie problémy a chcem sa opýtať či ste sa s tým stretli, resp. či by ste mi vedeli poradiť čím by to mohlo byť.

• hlučná ventilácia - je to dosť otravný konštantný zvuk, že to nie je ok si myslím preto lebo to nerobilo od začiatku.

• po cca 10-20 minútach jazdy mi začne niečo v aute drnčať. Počuť to v interiéri aj v exteriéri. Ide to niekde od motora ale nedokážem to lokalizovať. Pri otvorenej kapote to nerobí. Zvuk sa nemení s ohľadom na rýchlosť alebo otáčky.

Před 1 hodinou, ReavuKeenes řekl:

hlučná ventilácia - je to dosť otravný konštantný zvuk, že to nie je ok si myslím preto lebo to nerobilo od začiatku.

ano, toto také pozoruji, ale prvopočátku, vyřešil jsem snížením intenzity foukání v režimu auto, naštěstí si to pamatuje trvale...

Před 1 hodinou, ReavuKeenes řekl:

chrómové lišty nepasujú

dával jsem na fb fotky z dovolené a jeden člen skupiny se mě ptal, zda ta lišta vpravo vzadu tak moc nesedí nebo zda je to jen optický klam na slunci.... šel jsem k autu a téměř jsem se zděsil... pravá zadní lišta byla tak akorát před ztracením, byla vysunutá asi + cm nahoru a levá zadní na tom byla také nedobře i když jen cca 5 mm - děs, tak jsem je pěstí při otevřeném oknu nabouchal zpět a zatím jsem neřešil... nemám na to čas... ale nesedí žádná z lišt jak by měla...

jinak by to chtělo ty ekoteroristy opravdu vyfuckovat, mám kola Veritate 19" antracitová leštěná, a už mám pravé přední kolo odřené na dvou místech ( mám úplně na houby nájezd do garáže, soused je o kus výš a řešil to štípanými palisádami), neboť ten disk je vysunutý tolik ven (z důvodu aerodynamiky, že vylízá téměř až do profilu pneumatiky, ochrana disku je pak úplně k ničemu a to jsem gumy, co byly na autě (ekohnusy balónovité Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 - údajně se pyšní aerodynamickým tvarováním běhounu) ihned prodal a koupil jiné prémiové, dobře vypadající a s obdobnými parametry, ale s co největší ochrannou disku, a ještě foukám na míň než uvádí výrobce, ale houby toť platné

15 hodin zpět, Petr Svetr řekl:

naprostý souhlas co píšeš, Passaty kombíky se povětšinou vyráběly už i dříve pro východní Evropu v Bratislavě a prodejci se těchto kousků dost hrozili, dokonce měly některé díly od jiných dodavatelů, než ty z Německa...

jinak s S4, toco píše, mě dost překvapilo (mastný a ochmataný čelní sklo zevnitř, drobky pod sedačkama), byl jsem na tom úplně stejně - asi stejná směna... nicméně mastnoty na čelním skle jsem se ještě nezbavil, vracel jsem auto prodejci a ten se s tím také mydlil a nešlo to dolů, a na zadním jsou dodnes vídet místa, kde bylo sklo chycené přísavkami a také to nejde dolů....

Toho mastnýho skla se prostě nejde zbavit - vyplácal jsem na to už snad celou lahev isopropanolu a nic. A to mám determální vyhřívaný pokovený sklo a akustický paket, takže vlastně top produkt.

Jinak co já vím, tak prasata se v blavě dělali jen dědci typu B3 a B4 a pak teď B9 a další už určitě nebude, protože prodeje jsou špatný (a slevy velký)

Tú ventiláciu som si všimol až po cca 18 000 km, neviem či to robilo od začiatku, nemám príliš citlivý sluch, ale žena by si asi všimla.

Problém je len na stupeň fúkania 2 kedy počujem také akokeby slabé pískanie, ťažko sa to definuje. Najprv som myslel že to je od kolies.

Na stupeň 3 a viac to už prehluší fúkajúci vzduch, na stupeň 1 nieje pocuť nič.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.