Přejít na obsah

Michal B.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    929
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    10

Michal B. naposledy zvítězil 8. Březen

Michal B. nejvíce like obsah!

O uživateli Michal B.

  • Narozeniny 21.3.1987

Návštěvy profilu

4 327 zobrazení profilu

Oznámení Michal B.

  1. Jako ze srandy jsem koukal a konfiguroval...... shrnu to: navíc bych měl větší baterku - to by se hodilo i s rychlejším nabíjením 🙂 modernější infotaitment - no snad to to vychytali a bude to špalat lepší světla asi - za mě matrixy jsou super, nevím co je lepší dcc+ asi budou top, mi se houpající supík líbí , ten komfort masažní sedadla by byly fajn, uložený parkovací manévr je taky fajn... No takže jakoby nic extra navíc, asi by stačila i 1,5tsi ale za 1,2mil 😞 upss...... a cena nového IV , my měli ceník 1,2mil v roce 2020 , dodáno za 1,0mil , nyní ceník 1,345 + panorama+barva = 1,4mil , po nějaké mini korekci to bude +- 1,35mil ? Výkup mého IV je aktuálně 0,65-0,75mil kč !!!!! takže doplatek 0,7mil Kč za nic moc navíc - né děkuji Navíc vzhledově se mi moje generace líbí více, takový dravější vzhled 🙂 takže budeme jezdit dokud asi neumře , aktuálně po 3letech najeto +- 50 000km
  2. já verze nesleduji ale malé updaty mi chodí vždy nahoře v rádiu se ukáže v oznamovací oblasti číslo jedna,dvě,......stáhnu roletku a vidím co tam je....ale tahle velká update vyskočilo na displayi a až jsem odklikl tak mě pustila do rádia. V servise co dělali to dělali přes flash disk updaty rádia,asistentů.
  3. včera naskočila nějaká velká aktualizace , několik stránek čtení jak to se bude stahovat, instalovat a kolik času to zabere........asi se to ani nedokončilo, ale čeho se to týkalo už nevím, changelog jsem neviděl. Ale překvapilo mě že se to objevilo na hlavní stránce nad rádiem a listů jako kdyby to aktualizovalo na MIB4 🙂 Doteďka se mi zdálo že infotaitment šlape jak po másle, byl jsem spokojen. Tak doufám že se zase nedostanu do dob,kdy to jelo jak z hnojem.
  4. mám MR2022 , výbava L x K a pro mě teda laura nevyužitelná, v octavii IV to určo funguje lépe. Nový superb bude určo na tom stejně jako Octavia IV. Já bych to oželel.
  5. jo to stejné mi dělali ale byla každá položka za polovinu....i tak jsme to měl za 180kč a to bylo fest
  6. upsss , asi vyrobeno v páteční směně 😞 Máme taky IV a až na maličkosti spokojenost maximální , 2,5 roku a 40 000km
  7. jo ty brzdy svátá pravda kelišová 🙂 My taky na garanci měnili a už se mi zase zdá že to brzdí nějak divně, tak nevím no.
  8. Já to plánuji až na konec léta, teďka auto potřebujeme a nechci jim to tam nechávat. Ještě zjistí něco závažnějšího což snad né. Dám vědět....
  9. Další : odkaz superb a kodiaq za polárním kruhem
  10. Už z toho videa jde vidět že maska bude ala Enyaq asi...a zadek ......no máme se na co těšit
  11. @arpi11 Auto mělo dva roky a dva měsíce, najeto +- 29 000km. S odstupem času si říkám, že to předtím brzdilo tak na 50% , opravdu razantní zlepšení po výměně. I moje žena přiznala že to brzdí mnohem lépe.
  12. Já tam mám nastavené na 0%. Vybíjím to do 10-15% a někdy i do 1%. Tohle nastavení mi teda sloužilo k tomu, že když přijedu a zapojím nabíječku ihned nabíjí do zvolených procent a až pak jak mam nastaveny e-manager zahájí nabíjení. Takže to jakoby předbije. Rezerva v baterce je tak či tak. Kapacita akumulátorů je 13,4kwh a využitelných je něco přes 10kwh. Takže tam je rezerva pro případ ztráty kapacity do budoucna. Jako já nabíjím jak se mi to hodí, i při 30%, když vím že další den budu mít větší najezd atd.....jako nikterak to nešetřím.......
  13. jako někdy nám stačí těch 40km ale jsou dny kdy i jednou tolik bych využil. Včera jízda s vybitou baterkou 6,4l/100km a to jsem hnal po okreskách.
×
×
  • Vytvořit nový...