Kudas Vloženo včera v 16:10 Sdílet Vloženo včera v 16:10 Zdravím, byl jsem zvyklý z S3 na to, že mi automaticky pokračovalo audio přes Bluetooth při dalším nastartováním. Teď na S4 musím sám znova spárovat iPhone s Bluetooth kvůli audiu, nedojde k tomu automaticky. Nějaké rady? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 19 hodinami Sdílet Vloženo před 19 hodinami Zkusil bych odebrat telefon a znovu pridat. Me se iphone sparuje vzdy sam kdyz nastartuju. Nevim zdali je neco jineho sparovani pres BT ale ja jedu car play a ten se vzdy pripoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudas Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami Po odebrání telefonu a opětovném připojení a zvolení bez carplay, dojde k automatickému spojení. Takže problém vyřešen, ale mám zakázaný carplay. Takže teď otázka co je lepší. Bezdrátový carplay vybijí mobil strašně rychle a to mi vadí, i když ho mám jen na pozadí. Zatím zkouším navigaci od Škody, hlásí mi radary, ale taky mě chce poslat na polní cestu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami To jsem rad me zatim skoda navigace vedla dobre. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudas Vloženo před 1 hodinou Autor Sdílet Vloženo před 1 hodinou (editace) Nakonec finální řešení. Automaticky se mi iPhone spojí přes Bluetooth kvůli hudbě. Pokud budu potřebovat Carplay, tak připojuji kabel. Mám zakázaný bezdrátový carplay. Pak to funguje podle mojich představ. Editováno: před 1 hodinou, autor: Kudas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.