Rifi24 Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Ahoj, všem, vlastním Skoda Octavia II 1.6 TDI 77Kw r.v 2012, 115 najeto. Vůz jsem koupil při 105 po výměně vstřiků a ještě pár drobných úprav. Auto nejevilo žádné problémy, ani na kontrole mi na nic nepřišly před koupí. No... až do té doby, kdy jsem jedno ráno z ničeho nic nenastartoval. Auto se nahodí na brnk, pak ale začnou padat otáčky a zdechne. Údajně mi nejde vzduch pryč z motoru, vzniká tam vysoký podtlak a ten tlačí olej pryč. Zkusil jsem povolit hadičku z motoru co jde do sání a auto se chytlo, vůbec nešel vzduch nyní již lepší, ale není to řešení. Diagnostika píše následující: - Teplotní klapka vlevo, vpravo (těžký běh, blokace) - Odmrazovací klapka (těžký běh blokace) - Klapka rozvodu vzduchu vpředu (těžký běh blokace) - Klapka recirkulace vzduchu/čistého vzduchu Máte s tím někdo zkušenosti? Auto, motor do té doby nevykazoval žádné známky závady. Žádná změna jízdních vlastností (výkon atp.) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.