David Plzen Vloženo Pondělí v 14:53 Sdílet Vloženo Pondělí v 14:53 Ahoj, potreboval bych poradit, dnes se mi rozsvitil na pristrojovce trojuhelnik, zhasla tlumena svetla a na infotaimentu je hlaska: "Zkontrolujte tlumene svetlo vlevo + Zkontrolujte tlumene svetlo vpravo". Zarovky jsem vyndal, ty jsou ok. Zbytek svetel sviti, tak pojistky by to byt asi nemely. Mam Octavia 3 pred faceliftem a bez automatickeho prepinani svetel. Muzete prosim poradit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trabik601 Vloženo Pondělí v 17:32 Sdílet Vloženo Pondělí v 17:32 si si isty ze poistky su OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Plzen Vloženo Pondělí v 19:06 Autor Sdílet Vloženo Pondělí v 19:06 Tak nakonec byl problem v zarovkach.. V aute praskly obe najednou a nebylo to na nich poznat. Zkusil jsem dat novou, nahradni, jeste zabalenou a ta byla taky nefunkcni.. Kdyz prijela manzelka domu druhym autem, tak jsem prendal zarovky z nej a auto svitilo.. Tak nejak me nenapadlo, ze trefim tri nefunkci zarovky po sobe. Uz vymeneno, zitra razim pro nove zarovky 😁. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.