Přejít na obsah

Nové rádio z činy a multifunkčný volant

Doporučené příspěvky

Dobrý deň skupina. Kúpil som si rádio z činy a funguje skoro ako má. Funguje normálne len keď sa snažím nastaviť volant cez rádio tak mi to nefunguje. Zapnem rádio stlačim ikonku nastavenie volantu a zvolim napr. Zvýšenie hlasitosti tak mi napíše že dlhým podržaním tlačidla na hlas sa to nastaví. Ale neurobí sa nič môžem točiť tlačidlom na volante na hlas a hlas sa ani nepohne. Ak by ste mi vedeli pomôcť bol by som veľmi rad. Za každú radu budem vďačný. Jedna sa o škodu superb 2 combi 2014. 125kw 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v tomto rádiu sú 2 menu pod heslom (ale už si ho nepamatujem. pýtal som ho priamo od čínana). v jednom z tých menu sa pozri či máš nastavene správne auto. 

ja som mal toto rádio v O2 pred FL a keď som nastavil správnu komunikáciu tak som to menu na nastavovanie povelovou volantu nemusel vôbec riešiť. a všetko začalo šlapat ako ma. 

20240118_145301.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...