Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Mám S4 L&K - i když by to mělo být naopak, pocitově adaptivní světlá svítí hůř něž v S3. Přijde mi, že výřez je o hodně větší a zbytečně vypíná i pravou stranu. Jak to je prosím u Vás? Díky   

Ja to vidim spis naopak . Svítí jasněji , vic do stran a kdyz jedu na automat tak mi nepřijde , že by to na pravé straně svítilo nějak špatně . Celkově světla svítí pěkně .  Automat reaguje taky dobře . 

• Autor

U mě je horší, že by nějaký problém? Celkem mě to se.., často jezdím večer a jsem dost zklamaný. 

No ja to mam tak,  že ze teď se těším na tmu . A hlavně když jsou puštěné dálkové . To je pak jak ve dne 

• Autor

U mě, když nejede nic z protisměru anebo přede mnou tak je to ok ale když začne vyřezávat tak je to poměrně velký čtverec. A když na krajnici byl odstavenej kamion tak furt ho osvětloval a vypínal, tak asi 3x za vteřinu. 

tak s tím kamionem to mám občas také 

Upraveno od tomas89

• Autor

Teď jsem se vrátil - úzká silnice a stejně, jako na ten kamion, blikalo i na dopravní značku. S3 to nedělal :( Jinak, až na pár detailů, velká spokojenost. 

• 1 měsíc později...

Při rozsvícení přední mlhovky se trochu sníží linka tlumených světel.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.