Přejít na obsah

Luk2015

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Luk2015

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Mně volali včera, prý dostali řešení. Jdu za 2 týdny, musím dovézt všechny klíčky, tak uvidíme. Jinak s autem jsem spokojený, na to, že motor má najeto 1000km tak do práce 20km klidně jedu za 5 litrů, když svižněji tak max za 6,5. Na 147Kw dobrý. No ještě bych podotknul, že nemám Canton a té sériové repráky hraji na uroní TV, fakt bída.
  2. Já mám Amundsen a také to není ideál. Navigace méně přehledná, při výběru uživatelského profilu velmi často se všechno zasekne, je potřeba vypnout motor, otevřít dveře a zkoušet znova. V servisu nevědí co s tím, poslali to do škodovky a čekají na vyjádření. Jinak mám motor 147kw., předokolku. Trakce při rozjezdu na prd ale jinak to jede hezký.
  3. Ahoj. K diskuzi ohledně 4x4 – já to nemám ale v pátek jsem jel o něco svižněji – suchy povrh, teplota -5, zimní gumy 235/45 R18 – při zrychlovaní do kopce do cca 90 – 100km/h na trojku pořád bliká ASR. Pro normální ježdění 4x4 moc často nevyužijete ale když pojedete rychleji v nějakých serpentinách, tak na té 400Nm a 147kW pohon 4x4 se fakt hodí, jinak přicházíte o hodně dynamiky.
  4. Děkuji. Má někdo návod, kde ta žárovka se nachází a jak ji tam narvat zpět?
  5. Děkuj, ale to není ono. Tam se řeší schránka na levé straně řidiče, já se ptám na tu, která je na mobil pod radiem. Díky.
  6. Ahoj, Včera ve schránce na telefon (tam, kde bývá indukční nabíjení) jsem našel malou žárovku a nějaký zavít. Auto mám týden ☹ Ani nevím, jestli standardně ta schránka je podsvícená. Snažil jsem se podívat, jestli je tam místo na žárovku ale je tam hodně omezený přístup. Můžete prosím napsat, jestli ta žárovka skutečně tam je a popř. kde ji mám narvat? Díky,
  7. Já mám superba sportline a stopky a hodnocení tam není. Zkusím se zeptat přímo ve škodovce
  8. Ahoj. Podařilo se někomu vyřešit chybějící stopky? Mám Superba vyrobeného v lednu 2021 a stopky tam také nejsou.
  9. Baracudakb, děkuji za informace. Já bych měl superba s tímto motorem přebírat do 2 týdnu, tak jsem zvědav. Tvoje hodnocení vzbuzuje ve mně optimizmus. Ze zajímavosti - auto jsem objednával v polovině listopadu a bylo potvrzené na polovinu dubna. Minulý týden jsem dostal informace, že už je vyrobeno a čeká na transport k dealerovi :)
×
×
  • Vytvořit nový...