Publikováno Březen 7Bře 7 Ahoj, v ceníku je u výbavy Selection pouze Asistent udržování jízdního pruhu (Lane Assist), zatímco u L&K pak Adaptivní vedení v jízdním pruhu (Lane Assist). Dost mě to mate. Je tu prosím někdo, kdo má Selection BEZ příplatkové výbavy a může nám sdělit, jestli ten Asistent udržování jízdního pruhu (Lane Assist) je pouze ten otravný s volantem vrnící asistent, co ale nepomáhá automaticky auto vést v jízdním pruhu? Moc díky!
Březen 7Bře 7 Lane assist vrní a lehce koriguje směr při najetí k čáře, ale neudržuje střed pruhu. Travel assist se snaží jet středem a udržuje pruh.
Březen 7Bře 7 Autor Škodovka o žádném Travel assistovi nemluví, všechno označuje jako Lane Assist, tak aby se v tom čert vyznal. Ale chápu tedy, že asi ten rozdíl je v "udržováním" vs. "adaptivním vedením", ačkoliv je to oboje Lane Assist 🙂
Březen 7Bře 7 V manuálech i v autě to je Travel assist. V tom konfigurátoru to je trochu zmatečný, třeba to myslí tak, že Lane assist je součástí toho adaptivního vedení. 🤷♂️
Březen 7Bře 7 Autor V mauálech jsou všechny funkce. Nevíš, jestli Selection v základu toho Travel assista má?
Březen 7Bře 7 Lane assist te bude pouze drzet v pruzich - nemas radar. adaptivni te bude drzet a zaroven udrzovat vzdalenost kterou si nastavis vozu pred sebou - laurin. selection travel assist nema.
Březen 7Bře 7 Autor Poznám podle této obrazovky, jestli dané auto travel assist má nebo ne? Poohlížím se po ročních vozech a tato funkce je pro mne podmínkou. Vzhledem k tomu, že Business Paket je celkem za lidovku a obsahuje slušnou dávku funkcí, tak věřím/doufám, že většina Seleciton vozů jej bude mít zakoupený. Upraveno Březen 7Bře 7 od tomashewk
Březen 7Bře 7 Business paket dosiel az v zari 2024. Predtym si bolo treba v Selection priplatit aspon za Asistovanu jizdu 1.5+ za 16k, kde sa nachadzalo adaptivne vedenie v jazdom pruhu.
Březen 15Bře 15 Autor Díky za postřehy. Už jsem se tím autem i svezl a vyzkoušel to. Jel jsem tedy jen na silnici první třídy, ale už tam bylo možné: - na Virtual Cockpitu zapnout Travel Assist - vozidlo "samo" zatáčelo - dokonce i začalo brzdit kvůli blížícímu se kruháči (to předpokládám je něco na způsob prediktivního ACC z Sup3? - vyzkoušel jsem automatické parkování - vozidlo má k dispozici uložení parkovacího manévru - vozidlo má 360 kamery Mohou ty tři body výše znamenat, že má auto nejvyšší Asistovanou jízdu? Dle ceníku: Asistovaná jízda 2.0+ • Prediktivní tempomat • Adaptivní vedení v jízdním pruhu (Lane Assist) • Asistent jízdy v koloně • Nouzový asistent • Automatické parkování • Uložený parkovací manévr • Panoramatický kamerový systém EDIT: Potvrzuji, že auto má asisotvanou jízdu 2.0. Vůči manuálu tam žádná funkce nechybí. Upraveno Duben 3Dub 3 od tomashewk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.