Black_mk3TDI Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Zdravím, mám problém nejspíš se vstřikovacím (vysokotlakým) čerpadlem. Auto bylo po celkem náročné opravě uvařeného motoru, po opravě jezdilo další 3 měsíce jako kdyby vyjelo z linky. Po třech měsících sem začal poslouchat nový zvuk, který mi nebyl povědomý, tak sem otevřel kapotu a z místa kde je V.Č. se ozývá takový ostrý zvuk jakoby chrrrs pořád dokola, a startuje cca 10 vteřin. Motor ale běží na stabilních otáčkách, necuká, ve filtru ani v regulačním ventilu nebyli žádné velké piliny ani špony, jen nano které jsou v každém autě co sem četl. Byl sem na vesnici, a místo ultra dieselu který tankuju pořád sem vzal místní diesel, a po cca 200kilometrech to začalo vydávat ten zvuk. Jestli už jde do háje to V.Č. tak mám ho nechat repasovat (opravit), nebo koupit použité/repasované a staré si nechat ? Má najeto 264500km takže už s tím asi počítám, ale zeptám se vás jestli už někdo řešil, děkuji za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.