literakl Vloženo 14. Března Vloženo 14. Března Zatím jsem jel jen jednou s nejvíce opatrnou volbou a to fakt nešlo. Před zatáčkou brzdil na 70, kamión v dálce a už taky brzdil. A brždění bylo aktivní, citelné. Na manuálu bych jen dal nohu z plynu a nechal auto v klidu zpomalit odporem vzduchu a pneumatik. Navíc jsem často musel navolit původní rychlost znovu. Nakonec jsem raději jel furt v levém pruhu. Příště zkusím další volby s menšími rozestupy. Jaké máte zkušenosti vy? Používáte prediktivní tempomat? Dá se přepnout na primitivní manuální tempomat? Díky Citovat
deto Vloženo 14. Března Vloženo 14. Března Treba rozlisovat medzi: - tempomat - adaptivny tempomat (ACC) - prediktivny adaptivny tempomat (pACC) ACC funguje super. Bezne jazdim na najmensej vzdialenosti a nastavenim ACC na sport - chvilku to trvalo kym si clovek zvykol pri prechode z klasickeho tempomatu, nicmene dnes uz si neviem predstavit jazdit len s klasickym tempomatom. pACC mi uplne nesadol. Je treba mat velmi kvalitne mapove podklady a cestnu siet alebo presadnut do inej znacky, ktora bude ponukat rozsiahlejsie nastavenie pACC. Citovat
Predpo Vloženo 18. Června Vloženo 18. Června (editace) pACC (travel assist) používám, ale musí být kvalitní podklady. V Chorvatsku jsem s tím najel pár set km a byl jsem nadšený. Na Slovensku trasa Velký Krtíš - Zvolen přes kopce, kde často jezdím je taky OK. Brždění před zatáčkami - jel bych i pomaleji, jezdím defenzivně, ale automat jel spolehlivě. V Rakousku na dálnici zničehonic limit místo 130 jenom 30. Někdo asi zapomněl jedničku… Tento týden (zaznamenal jsem to 15.6.) se opravila rychlost v úseku Jarošov škola-Uherské Hradiště kruháč u Kauflandu na 50 (bylo půl roku 40. Proč???). Zkoušel jsem na portále Škodovky opravovat i další úseky, ale ty se neprojevily. A např silnice E50 je v úseku Vésky - Uherský Brod tragická. 50 místo 90 a auto začne zrychlovat na 70 na omezení před křižovatkou u Popovic. V ČR zklamání. Editováno: 18. Června, autor: Predpo Citovat
Petr Svetr Vloženo 24. Června Vloženo 24. Června tak jsem se snad konečně dočkal odpovědi, že u S4 funguje predikce i v Chorvatsku, která tam u S3 FL s MIB 2.5 nefungovala... stejně tak ani dopravní tok nefungoval... předpokládám tedy @Predpo, že když píšeš do vlákna k S4, že jsi po tom Chorvatsku jezdil s S4... 1 Citovat
Predpo Vloženo 28. Června Vloženo 28. Června Ano, S4. Velmi mile překvapila i spotřeba kolem 5,3 1 Citovat
mito7 Vloženo 7. Července Vloženo 7. Července (editace) Motor? Karoserie, zatížení? Editováno: 7. Července, autor: mito7 Citovat
Petr Svetr Vloženo 21. Července Vloženo 21. Července (editace) tak mohu potvrdit osobně, že predikce a dopravní informace v Chorvatsku fungují, a to většinou spolehlivě, já spotřeba u TDI 5,5 a to jsem jel celou cestu na "páčku" a individuální jízdní profil, kde mám 4×4 na sport, spotřebu hodne pokazila skoro 140 minutová jízda Vídní, super je ale jízda v koloně, kde jam asistent drží téměř do nekonečná, podmínkou je ale mít ruce na volantu A ještě doplním, že dálniční krabička ENC pro Chorvatské dálnice v pohodě vedle zrcátka funguje, tedy jako u S III, v místě tečkovaní, kde není fólie. Editováno: 21. Července, autor: Petr Svetr Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.