VeteranChild Vloženo 21. Května Vloženo 21. Května Většina lidí bude asi preferovat dodání auta v rozumný termín za cenu chybějící výbavy. Samozřejmě by to ale mělo být nějak kompenzováno. A taky určitě záleží, o jaký prvek výbavy by šlo. Ale čekat na auto kvůli nedostupným dvojitým sklům u dodavatele třeba o několik měsíců déle? 🤔 Citovat
harkonen Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května To si nemyslím, jsem zákazník, který očekává určitou kvalitu. Já ta skla chtěl z určitého konkrétního důvodu. Tento obchodní model se mi nelíbí. Opravdu "nechci slevu zadarmo" Kupuji si nová auta pravidelně a po letech jsem se vrátil ke Škodovce. Je to jednoduché, pokud u objednaného vozu nebudou, ztratí moji důvěru. Citovat
mobil-man Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května Mám 5. novou škodovku v řadě a nestalo se mi, že by v ní nebylo něco, co bylo v objednávce. Ale opravdu myslím, co bylo v objednávce v konkrétní konfiguraci, ne co třeba nabízel konfigurátor na webu nebo bylo v ceníku. Ty položky v objednané konfiguraci by měli dodržet. Ostatně, to je důvod, proč se kolikrát dodání zdržuje, jelikož se čeká na nějaké chybějící díly. No, uvidíte a já taky, ale nečekám, že by sportline neměl akustická skla, jelikož tam byly od počátku ve výbavě, na rozdíl od exklusive, kde s tím šachovali v čase. Citovat
Resh01 Vloženo 2. Června Vloženo 2. Června Tak prý pokud se auto vyrobí ještě jako modelový rok 2025 akust. skla mít nebude, pokud už jako 2026 tak je mít bude. (týká se objednání před 1.5.2025) Citovat
ivanH Vloženo Pátek v 09:21 Vloženo Pátek v 09:21 Písal som už že mám obyč Selection 1,5TSI Mhev. Čakal som až dôjde k dílerovi Sportline, pretože ani technici neverili že je to s akustikami lepšie a že porovnáme (diesel vs. benzín....neviem) a ke´d tak objednáme. Nedošiel im, iba pár Elq a Enyq, takže som ich objednal. Objednanie bez problémov a rýchle dodanie (začiatk května/mája), iba som musel čakať na termín u dílera. Včera vymenené, cena sklá plus robota okolo 450E, ale rozdiel je markantný!!!! Nič iné nebolo treba meniť, len sklá. Inak na Topspeed bola porovnávačka Tayron vs K2, prvý všetky sklá akustik, K2 iba predné, vnútorný hluk +- rovnaký. Asi preto dáva škoda iba predné, nie je treba....ale neuškodili by určite. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.