my-key5883 Vloženo před 16 hodinami Sdílet Vloženo před 16 hodinami Ahoj, mám Superb Combi 2018 1.6 TDI 88 kW s automatickými předními světlomety a přestaly mi svítit dálková světla. Po sepnutí páčkou se na palubní desce objeví symbol dálkových světel s "A" a podle palubní desky se i dálková světla rozsvěcují a zhasínají (podle průjezdu obcí, protijedoucích vozidel apod.), ale světla samotná nesvítí. S tímto bude pravděpodobně souviset i to, že světla nejdou zcela vypnout, ani zapnout pouze parkovací světla klasickým ovladačem pod volantem - při jeho přepínání se neděje vůbec nic. Jsou světla jako taková zralá na výměnu / repas? Může to být clonkou, jak jsem se dopátral samostudiem? 🙂 Díky moc za rady a postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami Ak páčku podržíš alebo 2x potiahneš, od seba alebo k sebe, nespustia sa ani tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.