ab79 Vloženo 31. Března Sdílet Vloženo 31. Března Zkoušel někdo přehrávat video? V návodu je napsáno že by to mělo jít, do max rozlišení FHD. Mě se prozatím nepodařilo přehrát nic kromě zvuku 🙄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 1. Dubna Sdílet Vloženo 1. Dubna Video mi jede normálně, teď si nejsem úplně jistý formátem ale funguje. Horší je to ale s odblokem obrazu, u S3 to uměl už kdekdo, tady je to ošemetnější ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ab79 Vloženo 1. Dubna Autor Sdílet Vloženo 1. Dubna Ok, a poustis to z mobilu nebo přes flashku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel B Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Flash 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna Video normálně jde přehrát. Jaký formát to přehrávané video má? Videoformáty umí MPEG1, MPEG2, MPEG4 (H.264, AVC), MPEG-H (H.265, HEVC), WMV9. Neumí přehrát z nových formátů AV-1 , z historických DivX, XVID U zvukové stopy videa neumí dekódovat AC3 ((Dolby Digital) anbeo DTS, jinak přehraje skoro vše (mp2, mp3, wma, aac, OGG, FLAC, ALAC, PCM, WAV, Monkey Audio, OPUS) Pro zjistění parametrů videosouboru je super prográmek MediaInfo (https://mediaarea.net/en/MediaInfo), anebo v menu přehrávače (u VLC v menu nástroje - informace o kodeku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavev Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna Jakmile je slyšet zvuk, přetáhnout okno zprava do leva nebo naopak, nevím u OCT je do zprava doleva, nechápu proč to tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambaboi Vloženo Úterý v 21:47 Sdílet Vloženo Úterý v 21:47 Podporované formáty mi pekne prehrá v 1080p. Neprišiel som však na to či sa dá zapnúť fullscreen, resp. aspoň tú ľavú lištu nejak schovať. Dá sa to vôbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 17 hodinami Sdílet Vloženo před 17 hodinami Zdarec dokazete amaterovy popsat jak spoustite videa? Jakym kabelem mate propojeno nebo jakou fleskou do usb c? Nebo pouzivate nejakou externi krabicku? klidne i foto ci nazev. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambaboi Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami (editace) Nazdar. Použil som obyčajný flashdisk s USB-C koncovkou. Pripojené to mám v USB porte v stredovej konzole vedľa bezdrótovej nabíjačky (neskúšal som ostatné USB porty v aute, či sú pripojené na USB zbernicu, alebo niektoré sú iba na 5V napájanie). Následne v menu s Médiami som sa preklikal k videám (ktoré systém automaticky načítal z flashky) a stlačil tlačidlo prehrávania. Nemám to teraz pred sebou, večer môžem doplniť fotky, ale zdá sa mi, že po spustení videa treba prekliknúť na obrazovku "Now Playing" (Infotainment používam v ENG) v tej ľavej lište ktorá sa zobrazuje v menu s Médiami. Ešte mi napadá, že som neriešil na aký filesystem je flashka formátovaná lebo som použil úplne nový kus. Bude to exFAT alebo FAT32 na 99%. Editováno: před 8 hodinami, autor: gambaboi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.