mir77 Vloženo Pondělí v 20:14 Sdílet Vloženo Pondělí v 20:14 (editace) Čau, táta koupil Octávku (2023, TMBAR8NX2RY027603) v nějaký základní výbavě a chtěl by nějakou krytku na držák nápojů, co je mezi řidičem a spolujezdcem. Má očividně nějakou verzi bez roletky, ač se s roletkou dělali. Nemáte někdo návod, jak to vyměnit, ať si udělám obrázek, jestli se do toho pouštět nebo ne? Díky, Míra Editováno: Pondělí v 20:15, autor: mir77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami (editace) Editováno: před 15 hodinami, autor: Ort 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo před 13 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 13 hodinami Díky! V klidu jsem si to prohlédl až doma a nemyslím si, že to je to, co hledám. Případně prosím o dovysvětlení. Z nákresu se zdá, že středová konzola je jeden kus. Znamená to tedy, že nelze dodělat jenom roletku? Z obrázku výše jsem dospěl názoru, že ze středové konzole musí jít vyndat sekce s držáky nápojů a ta vyměnit za verzi s opěrkou. Díky za upřesnění, případně další stránky z očividně velmi chytré knížky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami Ta knížka je někde tu na fóru ke stažení. Nikdy jsem to nesundaval, tak ti neřeknu, zda to půjde vyměnit, ale podle fotky, co jsi postnul, by to jít mohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Ono asi taky bude zalezet co ma za stredovej tunel. Protoze verte bez vybavy nemeli ani loketni operku a kdyz ji clovek chtel dodelat, tak to bylo na vymenu celeho tunelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami Loketka tam je. Musim se na to podivat z blizka, jak to vlastne vypada. Tak se chci spis pripravit, at vim po cem koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.