MartinP89 Vloženo 5. Dubna Sdílet Vloženo 5. Dubna Octavia 4 r.v.11/2020 Po nastartování motoru začnou vyskakovat chyby všech systémů, neukazuje teplotu motoru, když zvednu otáčky motoru nad 2500 tak se mi zvedne teplota a když spadnou otáčky tak spadne teplota, samozřejmě ventilátory v tu chvíli jedou co můžou. Občas vyskočí i chyba motoru. Dělá to poslední 4 dny, mezitím byl i jeden den klid. Baterie měsíc nová, byl problém s chybou řadící páky. Už to nechápu, neřešil někdo?? 🙏🙏 Myslel jsem že altík přebíjí ale nevím kolik může dávat, navíc už to nemá klasický altík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 5. Dubna Sdílet Vloženo 5. Dubna Byla výměna baterie zapsána do ŘJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinP89 Vloženo 5. Dubna Autor Sdílet Vloženo 5. Dubna V servisu mi bylo řečeno že to je zapsané. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinP89 Vloženo 5. Dubna Autor Sdílet Vloženo 5. Dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 5. Dubna Sdílet Vloženo 5. Dubna Tak jedině někoho s diagnostikou, případně servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo Pondělí v 09:56 Sdílet Vloženo Pondělí v 09:56 Teplotní čidlo, případně dráty jsou OK? Ale jak již někdo psal rozhodně to chce diagnostiku........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.