josi Vloženo před 20 hodinami Sdílet Vloženo před 20 hodinami Nedari sa mi dokoncit sparovanie appky s autom. Existuje hlavny ucet (zena+jej mobilna iOS aplikacia MySkoda) a moj hostovsky ucet + Android aplikacia. Obaja sme v aute prihlaseni, jej appka aj funguje, ale mne stale visi na tomto kroku (vid obrazok). Po chvili hlaska zmizne a nic sa nestane. Skusil som uz aj zmazat kompletne svoj profil v aute, skusil som appku v mobile uplne odstranit a nanovo nainstalovat. Ale nic proste. Neviete prosim poradit ako na to? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo před 17 hodinami Sdílet Vloženo před 17 hodinami Si si istý, že sa dajú k jednému autu napárovať dva účty? Možno to už u Kodiaq II/Superb IV zmenili, ale pri starších modeloch nešlo nastaviť auto k dvom online účtom. Dvoch používateľov auta som mohol mať, ale ak chcela manželka využívať funkcie Škoda Connectu, musela sa prihlásiť mojim účtom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_l Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Já si taky myslím, že to nejde. Účet mám jen já, manželka má jen druhý klíč a svůj profil v autě. Ještě jsem jí u jejího profilu v autě vypnul sdílení polohy, takže když má auto ona, tak ho nevidím na mapě (snad ho neztratí ). Nevýhoda je, že pokaždé, když jde do auta po mě, tak mi přijde notifikace (navíc 2x, z aplikace i mailem), že sdílení polohy bylo vypnuto. To je pro mě zbytečný spam co nejde vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.