Přejít na obsah

Aktualizace mapových podkladů

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám auto v základu bez navi z výroby, ale dá se dokoupit z app shopu v autě. Aktuálně využívám 30 denní zkušební verzi, ale vidím, že mapové podklady nejsou aktuální. Úseky zprovozněné už na podzim 2023 a vloni to stále nevidí jako dálnici.

Je to standard chování a nové mapy se dotáhnou až zakoupením full verze?

Vzhledem k chování předchozího Sup4, který byl taky bez navi, mi přijde, že to ty údaje používá i pro “čtení značek”, kde to vychází z mapových podkladů, takže mi na dálničním úseku říká, ať dám nohu z plynu, protože bude 70. Kde to znám, jsem v pohodě, ale jet někam jinam, docela by mi to vadilo. Navíc mi přijde, že to nějakým způsobem přetlačí i Waze, který mě v těchto autech hází na problémovém úseku na původní silnici, ale při cestě v O3 vidí bez problémů správně dálnici.

Jo, taky nejde souběžně mít puštěnou navi auta a waze. Jedno vždycky vypne druhé. Což nechápu proč, když by si to nemělo nijak konkurovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...