Daedalus-Cz Vloženo 14. Dubna Vloženo 14. Dubna (editace) Ahoj, mám Superba 3 2.0Tdi 110kw kombi 6DSG 2017 na normálních tlumičích. Najeto 191 tisíc Nechával jsem měnit komplet tlumiče, pružiny a stab tyčky - Sachs Důvod výměny - Hrozně tvrdej zadek. Po výměně bylo auto asi 3 dny v pohodě, pak se to postupně zhoršovalo, tak jsem dal auto do jiného servisu, kde se dal na zadek origo tlumiče a pružiny + geometrie. Auto vydrželo super asi 2 dny. Teď je to jak kdy. Někdy je hrozně tvrdý, někdo nerovnosti relativně dobře filtruje, ale prostě je to na hovno. Je to i podle venkovních teplot. Auto chci prodat a v tomhle stavu se obávám, že to nikdo soudný nekoupí. Nějaké nápady co tam může být špatně? Posledně když jsem nechal vystříkat podvozek na wapce, tak mi přišlo, že auto změklo, ale může to být jen náhoda. Když zmáčknu zadek auta, tak jde tlumič hezky dolu. Díky za rady. Editováno: 14. Dubna, autor: Daedalus-Cz Citovat
100Bubu Vloženo 14. Dubna Vloženo 14. Dubna Osobne na tvojom mieste zájdi na test tlmičov. v lepším servise to majú a podľa toho usúď na čom si. Citovat
Daedalus-Cz Vloženo 14. Dubna Autor Vloženo 14. Dubna Tlumičema to prostě není, měnil jsem je 2x. Citovat
dfga Vloženo 16. Dubna Vloženo 16. Dubna A to este bud rad, ze je len tvrde ked zacne S3 vibrovat nikto to nevie vyriesit Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.