Tomas2342Tddsadasd Vloženo Pondělí v 18:37 Sdílet Vloženo Pondělí v 18:37 Zdravím měl bych dotaz, nedávno jsem se chtěl podívat ve VCDS na korekci vstřikovačů z podezřením na špatný vstřikovač na prvním válci totiž když jsem vzal šroubovák a přiložil ho na vstřikovač cvakaní bylo rychlejší než na ostatních. A teď můj problém nikde nemůžu v VCDS najít korekci/odchylku vstřikovačů co jsem koukal po internetu tak to mám být jako odchylka vstřikovaného množství ale to jsem tam nikde nenašel, jediné co jsem našel tak je Dodatečné vstřikovaní paliva 1,2 a 3 ale to se stále ukazují 0 mg/stroke a pak ještě Odchylka času vstřiku. Tak se chci zeptat jestli se to dá nějako najít nebo vyřešit nebo jestli je to tou jednotkou jako takovou nebo vstřikovačema, že to nezobrazují. Děkuji za rady. Škoda Octavia III 1.6 TDI kód mot: CXXA Kód jednotky motoru: 04L 906 056 CS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FEAR1400 Vloženo Pondělí v 19:00 Sdílet Vloženo Pondělí v 19:00 V motoru/měřené hodnoty uds / do vyhledávání napiš vstřik a najde ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thovt Vloženo Úterý v 05:03 Sdílet Vloženo Úterý v 05:03 (editace) Ja mám motor CXXB, jednotka 04L 906 056 CL (004011) a tiež mi to v meraných hodnotách UDS nenájde, rovnako ako Tomasovi. Asi je to tým kódom motora a jednotkou.... Editováno: Úterý v 05:06, autor: Thovt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.