Březen 30, 200718 r Ja jsem taky z Brna a navic na foru uuuplne nova Taktiez ta vitam a mozes sa pridat k zajtrajsiemu zajazdu na Slovac
Březen 30, 200718 r Ja jsem taky z Brna a navic na foru uuuplne nova Taktiez ta vitam a mozes sa pridat k zajtrajsiemu zajazdu na Slovac Diky za nabidku zatim si pockam na nejakou akci na Morave btw. stejne nevim jestli bych tam byla neco platna, popravde toho o autech moc nevim, i kdyz me to hrozne zajima...
Březen 30, 200718 r Ja jsem taky z Brna a navic na foru uuuplne nova Taktiez ta vitam a mozes sa pridat k zajtrajsiemu zajazdu na Slovac Diky za nabidku zatim si pockam na nejakou akci na Morave btw. stejne nevim jestli bych tam byla neco platna, popravde toho o autech moc nevim, i kdyz me to hrozne zajima... No můžeš začít hned za týden http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11845
Březen 30, 200718 r Ja jsem taky z Brna a navic na foru uuuplne nova Taktiez ta vitam a mozes sa pridat k zajtrajsiemu zajazdu na Slovac Diky za nabidku zatim si pockam na nejakou akci na Morave btw. stejne nevim jestli bych tam byla neco platna, popravde toho o autech moc nevim, i kdyz me to hrozne zajima... Tady spousta lidi vi o autech prd, i kdyz je to strasne zajima ..... a ted me tu ukamenujou
Duben 2, 200718 r pôvodom jedna mala dedina pri Ružomberku momentálne škola v Žiline každé leto 3 mesiace in da London
Duben 11, 200718 r Nazdarek, Bydlim V Nemecku presneji " in Rheinland Pfalz" Schifferstadt kousek od Speyer
Duben 17, 200718 r Pánové když už se tady chlubíte od kud jste - mohli by jste si to PROSÍM písnout i do vašebo PROFILU . Dík Jarfa
Duben 22, 200718 r Český Těšín kousek od Karviné. zdravim do tesina a dokonce vidim ze vekove sme na tom stejne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.