Maverick Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Tak já sem původem z malý vesnice v Českým ráji, cca 13km od Turnova, ale teď už 4roky bydlím přímo v Turnově... Pocitam, ze od jara ze me bude taky Turnovak. Momentalne kousek od Melnika, pres tyden MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Železný Brod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Tak já sem původem z malý vesnice v Českým ráji, cca 13km od Turnova, ale teď už 4roky bydlím přímo v Turnově... Pocitam, ze od jara ze me bude taky Turnovak. Momentalne kousek od Melnika, pres tyden MB. no tak super to pak dáme určitě srázek stavíš nebo budeš kupovat byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Ani jedno, ani druhe - spis se sestehuju s pritelkyni, ktera je z Turnova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Ani jedno, ani druhe - spis se sestehuju s pritelkyni, ktera je z Turnova... takže sem jezdíš už teďka jo? kde bydlí? já sem od nádraží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 takže sem jezdíš už teďka jo? kde bydlí? já sem od nádraží No ja jezdim do Turnova uz asi 9 let... Ale az nedavno jsme se rozhodli, ze zakotvime prave v Turnove a tak se pomalu chysta tahle zmena v bydlisti. Je z tech mist nad namestim, jak je tam ta vilova ctvrt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 takže sem jezdíš už teďka jo? kde bydlí? já sem od nádraží No ja jezdim do Turnova uz asi 9 let... Ale az nedavno jsme se rozhodli, ze zakotvime prave v Turnove a tak se pomalu chysta tahle zmena v bydlisti. Je z tech mist nad namestim, jak je tam ta vilova ctvrt. jj takže u kasáren někde za Hotelovkou? dneska sem jede najmis, deme do BB naproti policajtům, tak kdybyste měli chuť a čas budem tam od 4;) pokud ste teda dneska v Tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 No, abych rekl pravdu, v Turnove se mistopisne moc nevyznam - tudiz nevim, kde jsou kasarna a hotelovka, ale zjistim to... Dneska v Turnove nejsme, prijedu asi az po nedeli. Ale nejaky setkani prilezitostne urcite dohodneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanicek Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Praha, Benešov, Beroun, Kolín, Kutná Hora.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Praha, Benešov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asx147 Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Hranice a okoli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Praha ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 kutěj se tu Škocny, tak tu bydlím taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendo Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 kutěj se tu Škocny, tak tu bydlím taky ja som janik z povazia slovakiaaaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 O víkendech Bechyně a v týdnu Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Zlín a nebo Luhačovice :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saphir Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Som z Nitry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Som z Nitry vitaj slovak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 město Vašich autíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bugy Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Tak odkud pocházíte Fabiatici.Docela by mě to zajímalo jaký je váš rajón.Já jsem z Brna Martin, Sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Praha, Benešov, Beroun, Kolín, Kutná Hora.... :-) Kolín???no aspoń tu někdo dalšííí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
violator Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Vítkov, kousek od Opavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zarofka.cz Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Okoli Benešova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Karviná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasKotik Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Hradec Králové! Tak jsme zatím asi dva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.