Září 29, 200717 r Tak já sem původem z malý vesnice v Českým ráji, cca 13km od Turnova, ale teď už 4roky bydlím přímo v Turnově... Pocitam, ze od jara ze me bude taky Turnovak. Momentalne kousek od Melnika, pres tyden MB.
Září 29, 200717 r Tak já sem původem z malý vesnice v Českým ráji, cca 13km od Turnova, ale teď už 4roky bydlím přímo v Turnově... Pocitam, ze od jara ze me bude taky Turnovak. Momentalne kousek od Melnika, pres tyden MB. no tak super to pak dáme určitě srázek stavíš nebo budeš kupovat byt?
Září 29, 200717 r Ani jedno, ani druhe - spis se sestehuju s pritelkyni, ktera je z Turnova... takže sem jezdíš už teďka jo? kde bydlí? já sem od nádraží
Září 29, 200717 r takže sem jezdíš už teďka jo? kde bydlí? já sem od nádraží No ja jezdim do Turnova uz asi 9 let... Ale az nedavno jsme se rozhodli, ze zakotvime prave v Turnove a tak se pomalu chysta tahle zmena v bydlisti. Je z tech mist nad namestim, jak je tam ta vilova ctvrt.
Září 29, 200717 r takže sem jezdíš už teďka jo? kde bydlí? já sem od nádraží No ja jezdim do Turnova uz asi 9 let... Ale az nedavno jsme se rozhodli, ze zakotvime prave v Turnove a tak se pomalu chysta tahle zmena v bydlisti. Je z tech mist nad namestim, jak je tam ta vilova ctvrt. jj takže u kasáren někde za Hotelovkou? dneska sem jede najmis, deme do BB naproti policajtům, tak kdybyste měli chuť a čas budem tam od 4;) pokud ste teda dneska v Tu
Září 29, 200717 r No, abych rekl pravdu, v Turnove se mistopisne moc nevyznam - tudiz nevim, kde jsou kasarna a hotelovka, ale zjistim to... Dneska v Turnove nejsme, prijedu asi az po nedeli. Ale nejaky setkani prilezitostne urcite dohodneme
Listopad 4, 200717 r Tak odkud pocházíte Fabiatici.Docela by mě to zajímalo jaký je váš rajón.Já jsem z Brna Martin, Sk
Listopad 7, 200717 r Praha, Benešov, Beroun, Kolín, Kutná Hora.... :-) Kolín???no aspoń tu někdo dalšííí...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.