silarm Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Dobry den, huci mi leve predni kolo. Plati ze cim vetsi rychlost tim se hluk stupnuje. Pneu to neni. Lozisko naboje kola bylo vymeneno,ale nepomohlo to. Auto ma najeto 150 tis a je to 1,8T Cim to muze byt? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Může se stát, že si mysliš, že hučí např. levé ložisko a ve skutečnosti hučí pravé. Trochu se to dá poznat v zatáčce. Ložisko na vnější straně začne hučet víc. Tzn. v levé zatáčce pravé ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 chlapci, myslel jsem si, že mi taky hučí některé z předních kol (ložisek), když jsem toto vyloučil chvíli jsem si myslel, že to může dělat diferák a nakonec to bylo levé zadní ložisko. Ten zvuk se tak nesl celým autem tak, že jsem byl přesvědčený, že to je někde zepředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 To je přesné . Ale strana se dá poznat. A zkušený mechanik by to měl zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 22. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2007 zatacky na to nemaj vliv,je to porad stejný a nejvíc to hučí mezi 60-80 km/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsyas Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Zdravím mám problém při jízdě do 90km/hod mi hučí přední naprava z levé strany ložisko jsem nechal vyměnit FAQ ale bohužel hučet to nepřestalo v zatáčkach hučení utichá mám zimní gumy Pirelli snowsport 195/65 při kontrole v servisu mechanik skontroloval všechny ložiska a že jsou v pohodě tak ted už nevím dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 del letní kola na zkoušku a jestli to přestane hučí zimní kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.