Publikováno Květen 5Kvě 5 Panove, googlil jsem jiny dekor (barvu, drevo...) listy palubni desky. Vidim ale vsude jenom stribrnou jak mam ja. Hledam blbe? Existujou nebo neexistujou i jine?
Květen 6Kvě 6 Existují. Jsou ještě různě černé, došeda, dozlata, broušené. Mají slabý červený nebo modrý proužek. Můžou mít tři druhy ambientniho podsvícení.Pravy díl je navíc ještě rozdílný pro obyčejný infotaiment a pro infotaiment s navigací. Ok Upraveno Květen 6Kvě 6 od richi661
Květen 11Kvě 11 Autor @richi661 moc dekuju. Nahodou cislo dilu toho medeneho nebo do zlata netusis? edit: neco jsem nasel na sbazaru. Velkou listu koupim odtud, maj nove, malou cast u dveri asi budu muset ze skodovky. Upraveno Květen 11Kvě 11 od Deliberator
Květen 11Kvě 11 @Deliberator Levá měděná lišta 655 858 417 BA TNG nebo 655 858 417 BQ TNG. TNG je označení ambientního osvětlení QQ4. Snad je to ten měděný podsvit. Já mám bílé a má označení QQ1. Červené máš ty, tak si zkus zjistit jestli má označení QQ2 v datech o vozidle. Nebo zkusit nějaký autoservis AS, kde by ti to zjistili. Pravá měděná lišta 655 858 418 CK TNG nebo 655 858 418 EJ TNG pro infotaiment SWING a BOLERO. Lišta pro infotaiment s navigací 655 858 418 DE TNG nebo 655 858 418 ET TNG.
Květen 12Kvě 12 @Deliberator je to měděná s bílým podsvitem pro infotaiment SWING a Bolero. To samé je EG TNG. Ještě jsem znova koukal na označení lišt a TNG je označení barevného dekoru a ne podsvitu. Upraveno Květen 12Kvě 12 od richi661
Červen 12Čer 12 Autor Nepovedlo se mi najit stejnou barvu podsviceni velke a male listy + typ pro navigaci, tak jsem to nechal jenom polepit do medene.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.