Přejít na obsah

Interiér

vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....

32 témat v tomto fóru

• 9 odpovědí
    • 761 zobrazení
  1. Operka nohy 1 2

• 32 odpovědí
    • 7.7k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 261 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 596 zobrazení
  2. zvuky v oblasti 5 dveří

• 0 odpovědí
    • 511 zobrazení
  3. Výměna volantu

• 7 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 922 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
  4. lakťová opierka

• 6 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
  5. Kamiq koberceky

• 2 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 18.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 6.7k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• › Škoda Auto oslavuje na letošním ročníku vrcholné cyklistické akce 130 let od svého založení v roce 1895, kdy zahájila činnost výrobou jízdních kol › Česká automobilka poskytne pro Tour de France flotilu až 225 elektrifikovaných doprovodných vozidel, kterou tvoří plně elektrické a plug-in hybridní modely› Nová Škoda Enyaq se bude střídat s vozem Superb iV jako „červený vůz“ ředitele Tour› Oddělení Škoda Design již popatnácté dodá křišťálové trofeje pro vítěze celkové, bodovací a vrchařské klasifikace i pro nejlepšího mladého jezdce Tour de France Zítra začíná 112. ročník Tour de France, nejvěhlasnějšího etapového závodu na světě, a Škoda Auto se k němu připojuje jako hlavní partner – již po 22. v řadě. Automobilka […] Článek Škoda Auto oslavuje 130 let historie jako hlavní partner Tour de France se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Ten novy inovovany dil jiz by mel byt ok a ani to neni nic draheho, ta cena toho vadneho dilu.
    • Dobrý den dostalo se mi do ruky rádio z bmw e46 a zajímalo by mě jestli se da nějak připojit do felicie. tady ten konektor mám ve felicii   a tady ten druhý je na rádiu  v autoelektrice se vůbec nevyznám takže předem děkuji za rady.
    • Tak v AS mi řekli, že to u mé jednotky zkoušeli deaktivovat, ale nešlo jim to...   Je tu někdo kdo má facelift a podařilo se mu to deaktivovat?  
    • Chvilku to žralo místo 0,5l/h 0,7l/h, tak jsem už doufal, ale po chvíli se to vrátilo na 0,5..
  • Vytvořit nový...