Deliberator Vloženo 5. Května Sdílet Vloženo 5. Května Panove, googlil jsem jiny dekor (barvu, drevo...) listy palubni desky. Vidim ale vsude jenom stribrnou jak mam ja. Hledam blbe? Existujou nebo neexistujou i jine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 6. Května Sdílet Vloženo 6. Května (editace) Existují. Jsou ještě různě černé, došeda, dozlata, broušené. Mají slabý červený nebo modrý proužek. Můžou mít tři druhy ambientniho podsvícení.Pravy díl je navíc ještě rozdílný pro obyčejný infotaiment a pro infotaiment s navigací. Ok Editováno: 6. Května, autor: richi661 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května @Deliberator tady je ještě jeden dekor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo Neděle v 06:36 Autor Sdílet Vloženo Neděle v 06:36 (editace) @richi661 moc dekuju. Nahodou cislo dilu toho medeneho nebo do zlata netusis? edit: neco jsem nasel na sbazaru. Velkou listu koupim odtud, maj nove, malou cast u dveri asi budu muset ze skodovky. Editováno: Neděle v 09:30, autor: Deliberator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo Neděle v 17:42 Sdílet Vloženo Neděle v 17:42 @Deliberator Levá měděná lišta 655 858 417 BA TNG nebo 655 858 417 BQ TNG. TNG je označení ambientního osvětlení QQ4. Snad je to ten měděný podsvit. Já mám bílé a má označení QQ1. Červené máš ty, tak si zkus zjistit jestli má označení QQ2 v datech o vozidle. Nebo zkusit nějaký autoservis AS, kde by ti to zjistili. Pravá měděná lišta 655 858 418 CK TNG nebo 655 858 418 EJ TNG pro infotaiment SWING a BOLERO. Lišta pro infotaiment s navigací 655 858 418 DE TNG nebo 655 858 418 ET TNG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo Neděle v 18:20 Autor Sdílet Vloženo Neděle v 18:20 @richi661 no, tak to mam pocit ze to mozna necham polepit nejaku folkou... 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo Pondělí v 13:31 Autor Sdílet Vloženo Pondělí v 13:31 @richi661 prosim nemas vedomost co za barvu je CH TNG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo Pondělí v 17:10 Sdílet Vloženo Pondělí v 17:10 (editace) @Deliberator je to měděná s bílým podsvitem pro infotaiment SWING a Bolero. To samé je EG TNG. Ještě jsem znova koukal na označení lišt a TNG je označení barevného dekoru a ne podsvitu. Editováno: Pondělí v 17:29, autor: richi661 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo Pondělí v 17:29 Autor Sdílet Vloženo Pondělí v 17:29 @richi661 toz to mi pasovat kdyz mam navi nebude 😓 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.