RoBoT0101 Vloženo 6. Května Sdílet Vloženo 6. Května Dobrý den,zatekla mi voda do třetího brzdového světla.Pár diod už nesvítí.Jde světlo vyjmout bez toho aby se musel vyndat spoiler?Dílenská příručka říka rozebrat to.Koukal jsem na videa u jiných vozidel od VW a u některých to šlo.Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo Středa v 17:52 Sdílet Vloženo Středa v 17:52 Spoiler se nesundavá. Musí se rozdělat tapec dveří kufru, spodní i vrchní díl. Mě to měnili v záruce, prý tam jsou nějaké špatné šrouby, kolem kterých tam zatéká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoBoT0101 Vloženo Čtvrtek v 05:37 Autor Sdílet Vloženo Čtvrtek v 05:37 Ahoj díky za reakci.Právě jsem si to hledal v příručce https://mega.nz/folder/Qsw1CSRC#WK0rrrWzj09ob43XygxbBw a tam ten spojler mají sundaný aby se to světlo dalo vyndat.Drží to tam na 4 šroubech.Takže to sám nezvládnu,tak to musim nechat udělat v servisu.Hezký den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.