Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

1. vies, Nemci nemaju ani najmensi problem dat si zapisat na Octaviu hoc aj 19-ky... Tu to nedokazes. Alebo dokazes - ak mas znamosti/ davas uplatky...

2. maju neporovnatelne kvalitnejsie cesty.

3. je to pre Skodu prioritny trh, tak si musia splhnut u zakaznikov.

Vloženo

heh zase někomu lezem do P... :p ale aby to také bylo pro nás to ne :aggressive: jinak se mi celkem líbí, takže jedině zajet do NDR a koupit je přímo u origo prodejce :palec2:

Vloženo (editace)

Jo málem bych zapoměl. Jaká kola budete mít na letošní sezonu?Dávejte foto ať máme na co koukat :palec2: určitě se najde někdo kdo uvažuje a stále neví lol

Editováno: , autor: Fonci
Vloženo

hezký :palec2: no já mám 17 pegasus a jsem taky spokojen, jen bych chtěl nějakou změnu.. přemýšlím o ATS pegasus viz. foto ale nevím jak budou vypadat v 17, přijdou mi malé :feve: v 18 jsem je viděl na OII a jsou :prc: ty druhé jsou Borbet celkem taky fajne, mám černou oktu tak nevím, co myslííš??

post-56979-0-04016100-1294344640_thumb.j

post-56979-0-40809300-1294344744_thumb.j

Vloženo

Cjoctavian... neviem čo to v tom članku tuningu riešily...ael viem na 1 000 000% že vacsie kolesa sa u nas na SR daju bezproblemovo zapisať... sam som to dobavoval už trom kamaratom.

Vloženo

hezký :palec2: no já mám 17 pegasus a jsem taky spokojen, jen bych chtěl nějakou změnu.. přemýšlím o ATS pegasus viz. foto ale nevím jak budou vypadat v 17, přijdou mi malé :feve: v 18 jsem je viděl na OII a jsou :prc: ty druhé jsou Borbet celkem taky fajne, mám černou oktu tak nevím, co myslííš??

Zkus se podívat na tuto stranku mají tam konfigurátor s těmito koly. :palec2:

http://alu-kola.elektrony.cz

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj kluci. Tak jsem se konecne dockal a dneska privezl fungl novy Dezent V Dark 7x17 ET40 s Barum Bravuris2 225/45 a skrytyma ventilkama. Je to nadhera a uz se nemuzu dockat jara, az budu obouvat :) Co rikate?

Mrknete na fotky:post-59937-0-18076500-1296072394_thumb.jpost-59937-0-10724600-1296072409_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...