cosby Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 nejde o to že zanedbávají,ale třebas to,za co jsem já dostal Ban udělal jeden Fabiatik před pár desítek minutami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 To, ze na me nadava par jedincu z octavia fora mi vubec nevadi. Pro me je mnohem dulezitejsi, ze lide, kterym ja duveruji, se ktyrmi jsem se osobne setkal a kteri vedi, kdo ja jsem zac, tak jsou nad veci a vase ubohe pretvarky a vyplody mysli nechavaji bez povsimnuti. A je zajímavý, že tu končí nebo skončili i někteří lidi z Fabiaclubu, kteří tě taky znali. Takže možná ten ubohej budeš ty Martínku když ti to nedochází. A jestli nemáš čas tu být pravidelně a dělat jako velký admin pořádek tak bys měl vzdát funkci a stát se obyčejným členem fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 (editace) Michale, ty jsi chytrej jako radio. Kdyz to na jinych forech jde, tak to nezanema, ze to pujde i na tomto foru. tady je videt jak slabe mas znalosti o technice, kazde forum totiz bezi na jine bazi a i kdyz jsou si fora treba zdanlive podobne, tak muzou mit jine technicke schopnosti. Opravdu me udivuje, ze veris nekomu, kdo o fungovani fora nema ani potuchy, ale jenom rekne, to jit musi a ty mu to veris. Pokud se nepletu todle forum je od IPS je to tak ? Takze jestli tomu dobre rozumim, pokud ne tak me pls oprav, tak je jedinej problem proc nejde udelat , aby lide mohli editovat pripadne mazat prispevky v nejake sekci, je problem licencni ?? Editováno: 25. leden 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Michale, ty jsi chytrej jako radio. Kdyz to na jinych forech jde, tak to nezanema, ze to pujde i na tomto foru. tady je videt jak slabe mas znalosti o technice, kazde forum totiz bezi na jine bazi a i kdyz jsou si fora treba zdanlive podobne, tak muzou mit jine technicke schopnosti. Opravdu me udivuje, ze veris nekomu, kdo o fungovani fora nema ani potuchy, ale jenom rekne, to jit musi a ty mu to veris. Pokud se nepletu todle forum je od IPS je to tak ? Takze jestli tomu dobre rozumim, pokud ne tak me pls oprav, tak je jedinej problem proc nejde udelat , aby lide mohli editovat pripadne mazat prispevky v nejake sekci, je problem licencni ?? Tak uz jsem o tom mluvil s PTiCou takze uz netreba odpovidat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 (editace) tož dej vysvětlení.Pokud je to opravdu problém a nejde to,klidně se omluvím,mi to problém nedělá Editováno: 25. leden 2007, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 tož dej vysvětlení.Pokud je to opravdu problém a nejde to,klidně se omluvím,mi to problém nedělá Myslim, ze neni za co se omlouvat. Jestli vsechno dopadne, tak pristi mesic uz by mohla byt nova verze fora ve ktere to snad bude fungovat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 mě fascinuje, jak Martinoslav na kazdýho něco vytáhne fakt se tomu musím smát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 mě fascinuje, jak Martinoslav na kazdýho něco vytáhne fakt se tomu musím smát o to mi nejde,ža na každého něco vytáhne,ale mě třebas sere,že mluví o věcech,které prodávám,že jsou to černé věci a sám má fabii dovybavenou taky né zrovna bílými.Ale já to tady rozebírat nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 . " a pane učiteli hoří hovno ? ano velbloudí ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 . " a pane učiteli hoří hovno ? ano velbloudí ano A co nam tim chtel basnik rict ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 . " a pane učiteli hoří hovno ? ano velbloudí ano A co nam tim chtel basnik rict ? No, že velbloudí hovno hoří, přeci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Michale, ty jsi chytrej jako radio. Kdyz to na jinych forech jde, tak to nezanema, ze to pujde i na tomto foru. tady je videt jak slabe mas znalosti o technice, kazde forum totiz bezi na jine bazi a i kdyz jsou si fora treba zdanlive podobne, tak muzou mit jine technicke schopnosti. Opravdu me udivuje, ze veris nekomu, kdo o fungovani fora nema ani potuchy, ale jenom rekne, to jit musi a ty mu to veris. Srazis tim svoji duveryhodnost, protoze az ten dotycnej priste rekne, ze hovno hori, taky mu uveris? Nebo snad az ti rekne, ze kdyz skocis z desatyho patra, ze se ti nic nestane, tak pujdes a udelas to? -psal martinoslav já jen odpověděl že hovno hoří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 hovno hoří a 10 jsem skákal ,ale fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 mohu se zeptat tady ? Cocby prosím tě já jako největší lama si chci koupit xenony .Prej jsou nový ,co vše musí obsahovat a na co si dát pozor dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Staci ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Musí to být kompletní světla s jednotkou,to snad poznáš a NESMÍ MÍT NÁLEPKU S OZNAČENÍM 1U2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.