Přejít na obsah

Pro Cosbyho

Grygy

Doporučené příspěvky

To, ze na me nadava par jedincu z octavia fora mi vubec nevadi. Pro me je mnohem dulezitejsi, ze lide, kterym ja duveruji, se ktyrmi jsem se osobne setkal a kteri vedi, kdo ja jsem zac, tak jsou nad veci a vase ubohe pretvarky a vyplody mysli nechavaji bez povsimnuti.

A je zajímavý, že tu končí nebo skončili i někteří lidi z Fabiaclubu, kteří tě taky znali. Takže možná ten ubohej budeš ty Martínku když ti to nedochází. A jestli nemáš čas tu být pravidelně a dělat jako velký admin pořádek tak bys měl vzdát funkci a stát se obyčejným členem fora

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Michale, ty jsi chytrej jako radio. Kdyz to na jinych forech jde, tak to nezanema, ze to pujde i na tomto foru. tady je videt jak slabe mas znalosti o technice, kazde forum totiz bezi na jine bazi a i kdyz jsou si fora treba zdanlive podobne, tak muzou mit jine technicke schopnosti. Opravdu me udivuje, ze veris nekomu, kdo o fungovani fora nema ani potuchy, ale jenom rekne, to jit musi a ty mu to veris.

Pokud se nepletu todle forum je od IPS je to tak ? Takze jestli tomu dobre rozumim, pokud ne tak me pls oprav, tak je jedinej problem proc nejde udelat , aby lide mohli editovat pripadne mazat prispevky v nejake sekci, je problem licencni ??

Editováno: , autor: MichalF
Odkaz ke komentáři

Michale, ty jsi chytrej jako radio. Kdyz to na jinych forech jde, tak to nezanema, ze to pujde i na tomto foru. tady je videt jak slabe mas znalosti o technice, kazde forum totiz bezi na jine bazi a i kdyz jsou si fora treba zdanlive podobne, tak muzou mit jine technicke schopnosti. Opravdu me udivuje, ze veris nekomu, kdo o fungovani fora nema ani potuchy, ale jenom rekne, to jit musi a ty mu to veris.

Pokud se nepletu todle forum je od IPS je to tak ? Takze jestli tomu dobre rozumim, pokud ne tak me pls oprav, tak je jedinej problem proc nejde udelat , aby lide mohli editovat pripadne mazat prispevky v nejake sekci, je problem licencni ??

Tak uz jsem o tom mluvil s PTiCou takze uz netreba odpovidat ;-)

Odkaz ke komentáři

tož dej vysvětlení.Pokud je to opravdu problém a nejde to,klidně se omluvím,mi to problém nedělá

Myslim, ze neni za co se omlouvat. Jestli vsechno dopadne, tak pristi mesic uz by mohla byt nova verze fora ve ktere to snad bude fungovat !!! ;)

Odkaz ke komentáři

mě fascinuje, jak Martinoslav na kazdýho něco vytáhne :smich: fakt se tomu musím smát lol

o to mi nejde,ža na každého něco vytáhne,ale mě třebas sere,že mluví o věcech,které prodávám,že jsou to černé věci a sám má fabii dovybavenou taky né zrovna bílými.Ale já to tady rozebírat nechci.

Odkaz ke komentáři

Michale, ty jsi chytrej jako radio. Kdyz to na jinych forech jde, tak to nezanema, ze to pujde i na tomto foru. tady je videt jak slabe mas znalosti o technice, kazde forum totiz bezi na jine bazi a i kdyz jsou si fora treba zdanlive podobne, tak muzou mit jine technicke schopnosti. Opravdu me udivuje, ze veris nekomu, kdo o fungovani fora nema ani potuchy, ale jenom rekne, to jit musi a ty mu to veris. Srazis tim svoji duveryhodnost, protoze az ten dotycnej priste rekne, ze hovno hori, taky mu uveris? Nebo snad az ti rekne, ze kdyz skocis z desatyho patra, ze se ti nic nestane, tak pujdes a udelas to? -psal martinoslav

já jen odpověděl že hovno hoří :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...