jirkastavi Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května (editace) Zdravím, chci si v autě Škoda Octavia 2 Combi rv 2008 vymětit polodot přístrojovku za maxidot a u diagnostiky VCDS mám zašedlou položku login (Coding II). Neřešil už z Vás někdo tento problém? Diagnostika není origo, ale netuším jestli by to mohlo být tím? Piny z obou přístrojovek mám, ale bez toho loginu se dál nepohnu... je to zašedlé u obou přístrojovek... ještě mám diagnostiku SuperPlus VAG K+CAN přes kterou jsem vyčetl PIN z těch budíků, které tam chci dát u těch původních je na štítku (stírací). Přes tu diagnostiku SuperPlus VAG K+CAN ten PIN asi změnit nejde že? Děkuji moc za pomoc už jsem z toho zoufalý. Editováno: 1. Června, autor: jirkastavi Citovat
jirkastavi Vloženo 1. Června Autor Vloženo 1. Června Ještě jsem zkoušel postup přes 25-immobilizer: 1) Security Access 16 - zadám pin přístrojovky s maxidotem, ten to v pořádku příjme. 2) Adaption 10 - do new value zadám origo pin auta a dám test a pak save na cca 2 min vypnu zapalování, tak se vůbec hodnoty nezapíší a přístrojovka pořád hlásí immo aktivní a bliká kontrolka immo. Po opětovném vyzkoušení Security Access 16 se přihlásím pořád tím pinem s maxidot budíků takže jsem bezradný. Neví někdo co s tím? Moc děkuji Citovat
jirkastavi Vloženo Neděle v 17:57 Autor Vloženo Neděle v 17:57 Tak jsem to vyřešil, nakonec to bylo tím, že v autě byl immo na off (bylo mi divný, že to normálně startovalo a jezdilo...) immo jsem přepnul na on a přes 25 immobilizer podle postupu výše se to povedlo překopat! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.