Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, mám menší problém. 2 měsíce zpět sem koupil auto, vše začlo bejt špatné po tom co sem vyměnil olej. Dal sem tam 5W-40 Motul, dle normy. Začal rachtat řetěz, nechal sem udělat rozvody komplet se vším všudy.. bohužel dělal to koumák a tak sem byl nucen to dát do pořádného servisu za 20tis kde mi to udělali pořádně, zkontrolovali vše apod. Od té doby co se do motoru začal někdo takhle hrabat, to je hrůza. Auto jede plný výkon, neškube akorát volnoběh je hroznej.. svíčky jsou nové (Bosch dvojtá platina) a nejvíce mě trápi tento zvuk nejdříve to začlo takovým "chrastěním mi přišlo?" a dnes to začlo takhle skřípat.. ale pořád auto jede plný výkon vše..  Nemůže to být pouze PCV ventil toto vše? Na videu jde i vidět jak se motor hejbe.. dle servisu to bylo gufero.. nechal sem ho udělat za 6,9tis a příjde mi to snad ještě horší :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...