rjozo Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Nazdar.Neviete náhodou kde v okolí Piešťan by mi vypieskovali alebo vyleptali VIN na okná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Kdysi sme si to u mondea dělali sami. Byla na to šablona s kodem motoru a pak taková pasta, která to okno naleptala a vin kod byl na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Na čo to vypieskovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Nazdar.Neviete náhodou kde v okolí Piešťan by mi vypieskovali alebo vyleptali VIN na okná. bud si to spravis sam, tak ze si objednas sadu, alebo zajdes do Araveru ci do toho druheho servisu, ale aj v malom servise Ti to spravia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Vyleptej si to sám, je to levnější a ruční práce je ruční práce . Odkaz tady někde bude a třeba ho někdo dopíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 ale prece kdyz si to bude delat sam tak k tomu musi mit i takovou tu karticku kam se napise to cislo a uklada se to do databaze ne??to si jako zaridis sam?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Kartičku nebude nikdy potřebovat- je to takovej bonus na nic a databáze u soukromých firem jsou k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p%EDskov%E1n%ED http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p%EDskov%E1n%ED Tady je popsáno co a jak se sadou na leptání atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rjozo Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Nazdar.Neviete náhodou kde v okolí Piešťan by mi vypieskovali alebo vyleptali VIN na okná. bud si to spravis sam, tak ze si objednas sadu, alebo zajdes do Araveru ci do toho druheho servisu, ale aj v malom servise Ti to spravia V Aravere mi povedali že oni to robia len na Octaviu II.Neviem prečo veď okno ako okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Nazdar.Neviete náhodou kde v okolí Piešťan by mi vypieskovali alebo vyleptali VIN na okná. bud si to spravis sam, tak ze si objednas sadu, alebo zajdes do Araveru ci do toho druheho servisu, ale aj v malom servise Ti to spravia V Aravere mi povedali že oni to robia len na Octaviu II.Neviem prečo veď okno ako okno. to je hruza, skus zajst , alebo zatelefonuj do Vrboveho, alebo nejaky maly servis, ved v PN ich je dost .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Dyť OII má už VIN z výroby na všech oknech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rjozo Vloženo 23. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Nazdar.Neviete náhodou kde v okolí Piešťan by mi vypieskovali alebo vyleptali VIN na okná. bud si to spravis sam, tak ze si objednas sadu, alebo zajdes do Araveru ci do toho druheho servisu, ale aj v malom servise Ti to spravia V Aravere mi povedali že oni to robia len na Octaviu II.Neviem prečo veď okno ako okno. to je hruza, skus zajst , alebo zatelefonuj do Vrboveho, alebo nejaky maly servis, ved v PN ich je dost .... Vo Vrbovom mi povedali to isté čo v Araveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ach to je hruza.... skus obehat zopar servisov v PN, mali by to vediet v kazdom servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rjozo Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ach to je hruza.... skus obehat zopar servisov v PN, mali by to vediet v kazdom servise Už to mám objednané v Nitre lebo v Piešťanoch ako by povedali naši bratia chcíp pes.Ale aj tak dík za ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.