Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Opravila jsem zatím  jen 1 dveře od rzi né zrovna kvalitním způsobem (obroušení, odrezovač, lak), z časových důvodů. Po cca 2 měsících (během zimy) mi tam vyskočil takovýto nevzhledný rezavý flek. 
Potřebuji radu: Kterou verzí vydrží dveře DÉLE?:  Je lépe nechat ten rezavý puchýř (skrytý pod lakem), protože je to rozhodně vzhlednější anebo je lepší roh dveří zbrušovat a zbrušovat zevnitř i zvenku (co 1-2 roky; tím se materiál též ztenčuje) a dát mu pořádnou opravu

( broušení, odrezovač, tmel, lak). 

Diky za názor či ještě lépe profesionální poznatek.

A ještě: PROČ MI DVEŘE V TĚCHTO DOLNÍCH ROZÍCH REZAVÍ, když u jiných fabií to nevidím ? ( a při koupi tam nebyly; majitel měl nejspíš, aspoň to tak vypadalo- garážováno)

4E63E1AE-433A-4107-9C50-C6C8E557ED5F.jpeg

36491C27-5859-4F59-A815-B8BC129E6D2E.jpeg

0D730EE7-6739-469D-B68D-5F446F49542E.jpeg

7E46A542-1363-42B5-929F-D3F5F265D1A8.jpeg

Vloženo (editace)

Mě se osvědčilo, obroušení, odrezovač, tmel, obroušení a místo laku folie, tady by stačilo natáhnout pásek bílé folie jen na ten spodek od lišty dolů. Pod opravený lak se vlhkost znovu dostane.

Editováno: , autor: mirekcafa
Vloženo (editace)
před 4 hodinami, mirekcafa napsal:

Mě se osvědčilo, obroušení, odrezovač, tmel, obroušení a místo laku folie, tady by stačilo natáhnout pásek bílé folie jen na ten spodek od lišty dolů. Pod opravený lak se vlhkost znovu dostane.

Díky moc za radu :) a pro mne dosud nové neznámé řešení (i když nějaké stříbrné pásky jsem na stříbrných autech viděla, netušila, že to může takto fungovat. 

Editováno: , autor: fanynka7
Vloženo
před 10 hodinami, kartarhk napsal:

Ty rohy dveří reznou, protože je v minulosti někdo o něco opřel (chodník, zeď, trávník apod.)

Nechci sejčkovat, ale když vidím tu rez pod klikou, tak to tipuju, že auto šlo do svodidel nebo podobně a bylo to halabala opravený. Každopádně bych zvážil, jak dlouho má auto ještě sloužit a případně sehnal jiné dveře, tohle už nikdo nezastaví, jen zpomalí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...