Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj.

Koupil jsem Scalu po FL - viz. odkaz v podpisu.

Jediný, co mě na nich štve jsou ty hnusný aerokryty kol. Rád bych je dal pryč, ale nevím co všechno budu muset dokoupit, až je sundám (nehrnu se do toho - při mé šikovnosti bych je při znovunandávání zničil 😁). Jestli tedy budu muset znovu nejak dokoupit logo Škody na každé kolo, nebo i všechny krytky šroubů?

A otázka na ty, co to mají - uvažujete také o sundání, nebo jste si je nechali? Vůbec nechápu, k čemu je to dobrý? Vždyť to hyzdí design těch kol (v mém případě myslím Braga 17")

Vloženo

Podle tohoto videa: https://www.youtube.com/shorts/i88iVPAI-uo

pak budeš potřebovat krytku středu kola (rozměr je třeba vygooglit, nebo změřit na krytu) a krytky šroubů, pokud chceš. A tím pádem nástroj na sundavání krytek šroubů, taková plastová pinzeta. Krytky pro běžné šrouby se prodávají/ly ve 3 odstínech - černá, antracit a stíbrná (tak to bylo v době OIII), pokud máš/chceš bezpečnostní, budeš muset krytku nechat nalakovat.

• Líbí se mi 1
  • Díky 1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...