Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

nj, jenze začíná přituhovat, koukám na teploměr a už je -6,5°C

Na značky auto nejezdí......i když přiznám se,taky jsem si tam nechal dát hezkou

• Autor

jistě, ale sám když mam na výběr mezi hezkou a normální, beru hezkou(i kdyz ted zadnou extra nemam). nedělám to z žádnýho důvodu masírování ega nebo tak něco, kdo zná, pochopí. hlavně má to víc záporů než kladů, když ohodíš nějakou babku na chodníku z louže, tak si tě zapamatuje :)

jistě, ale sám když mam na výběr mezi hezkou a normální, beru hezkou(i kdyz ted zadnou extra nemam). nedělám to z žádnýho důvodu masírování ega nebo tak něco, kdo zná, pochopí. hlavně má to víc záporů než kladů, když ohodíš nějakou babku na chodníku z louže, tak si tě zapamatuje :)

To mi povídej :D Sice na značku auto nejezdí, ale sluší mu -_-

Upraveno od Jirik.DC

• Autor

no asi tak nějak -_-

To mi povídej :D Sice na značku auto nejezdí, ale sluší mu -_-

J -_- ojo,přesně tak.

A mne je znacka u prdele ;)lol

• Autor

:smich::smich:

co taky jinýho, že jo?

tak u nas dnes rano zima jak prase...... :huh:

post-62-1169799728.jpg

• Autor
:blink: uf, kde je "u vas"? Ceske Budejovice "jenom" -8°C

Mlada Boleslav - standartne kolem 12,5 pod nulou - tech 16,5 namereno pri ceste Mnichovo Hradiste - Mlada Boleslav

Mlada Boleslav - standartne kolem 12,5 pod nulou - tech 16,5 namereno pri ceste Mnichovo Hradiste - Mlada Boleslav

Jojo u nas to same ;-)

• Autor

nu tak já vyrážím směr Praha :)

:smich::smich:

co taky jinýho, že jo?

No ze jo ;):D

Kryso, ja uz jsem ti to chtel rict driv, ale vymen si toho avatara, ty oslnujes i z te fotky :D:D:D

Kryso, ja uz jsem ti to chtel rict driv, ale vymen si toho avatara, ty oslnujes i z te fotky :D:D:D

To je fotakem, z mobilu to svitilo tak, ze sem byl slepej, nejak neumim fotit :D Dam si tam nakou jinou prasarnu, nooo ;)

kam chodíte na ten mráz ? Já byl asi v jednu hodinu na vapce ostříkat auto a ani mi to na sklech nemrzlo, tak myslím, že bylo tak kolem -2°C. :o

Radši jsem to ale dal do garáže a jezdil jsem odpoledne Transportérem.

• Autor

když jsem se večer vracel zpátky, tak u Písku bylo -12°C, to uz bylo hodne

A dneska už to docela rychle mizí před očima..aspoň tady u nás jsou 3 nad nulou :(

Nám se tu na vysočině právě přehnala hodně solidní sněhová bouře docela mazec jel sem z práce a nebylo vidět ani na metr auta v příkopech prostě radost vyjet na silnice a ještě k tomu se pod kolama motaj ty zas...ý lyžaři :angry:

Tady v Praze chvili snezi, chvili sviti knedlik, teplota lita mezi -2C a +1C, docela litacka :)

Tady na drsném severu B) chvíli sluníčko,te´d zas chvíli chumelí..ale pořád jsou 3 nad nulou :angry:

u nás se ted mete že není vidět.už je to tak 2 hodinky

Kolem Prahy a Plzně se to pohybuje maximalně do -5, jinak jsem si dnes nedaleko Mělníka užil krasné prázdné zasněžené parkoviště, ESP se mohlo zbláznit, alespoň pak člověk ví co dělat na silnici, těch pár minut na parkovišti je k nezaplacení. Bohužel letos mám na silnici pech na hovada, ale s tím se nedá nic dělat, nejdříve již dříve popisovaný Touareg a včera při čestě z Mělníka, jeden vůl za druhým. Nejprve Impreza WRX STi (vysněné auto), v autě 6!!! lidí a na silnici navátej snih a ten idiot předjížděl proti kamionu.. Nechápu jak může takhle někdo hazardovat s životy ostatních. :angry: Jistě se necítíl podle toho jak se to auto vlnilo! Následoval kluk s čerstve získaným řidičkem, Audi TT, snowboard na střeše, to samé, na té samé silnici, jen ten to neustál a když se chystal předjíždět a vyhodil blinkr, přidal plyn jeho TT opustilo silnici a v pěkném driftu putoval do pole, měl štěstí že tam nebyl příkop. B) Když se z toho vyhrabal, tak jel jak svatej!! No jo, člověk si to musí zkusit a pak možná pochopí že lidi maj důvod k tomu, že jedou pomalu.

někde jsem to tu už možná psal,když jsem měl OI combi TDI, tak asi 14 dní před jejím prodejem jsem se nechal zlákat k takovýmu blbnutí na sněhu. Výsledek byl ten, že se přestřihnul čep diferenciálu, což skončilo proražením skříně převodovky a její totální destrukcí. Takže se nakonec měnila i spojka a celá ta sněhová story mě přišla na nějakých 20 t. (a to bylo velice levný, protože ta špajska byla z vrakárny). To je jen pro připomenutí, až budete dělat sněžnou akrobacii, abyste si uvědomili, co se v tý skříni v tu chvíli děje. Nevím jak u OII, ale u OI byl ten ustřiženej čep poměrně častou vadou. :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.