Luke288 Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 nj, jenze začíná přituhovat, koukám na teploměr a už je -6,5°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Na značky auto nejezdí......i když přiznám se,taky jsem si tam nechal dát hezkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jistě, ale sám když mam na výběr mezi hezkou a normální, beru hezkou(i kdyz ted zadnou extra nemam). nedělám to z žádnýho důvodu masírování ega nebo tak něco, kdo zná, pochopí. hlavně má to víc záporů než kladů, když ohodíš nějakou babku na chodníku z louže, tak si tě zapamatuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 (editace) jistě, ale sám když mam na výběr mezi hezkou a normální, beru hezkou(i kdyz ted zadnou extra nemam). nedělám to z žádnýho důvodu masírování ega nebo tak něco, kdo zná, pochopí. hlavně má to víc záporů než kladů, když ohodíš nějakou babku na chodníku z louže, tak si tě zapamatuje To mi povídej Sice na značku auto nejezdí, ale sluší mu Editováno: 25. leden 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 no asi tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jistě, ale sám když mam na výběr mezi hezkou a normální, beru hezkou(i kdyz ted zadnou extra nemam). nedělám to z žádnýho důvodu masírování ega nebo tak něco, kdo zná, pochopí. hlavně má to víc záporů než kladů, když ohodíš nějakou babku na chodníku z louže, tak si tě zapamatuje To mi povídej Sice na značku auto nejezdí, ale sluší mu J ojo,přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 A mne je znacka u prdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 co taky jinýho, že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 tak u nas dnes rano zima jak prase...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 uf, kde je "u vas"? Ceske Budejovice "jenom" -8°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Mlada Boleslav - standartne kolem 12,5 pod nulou - tech 16,5 namereno pri ceste Mnichovo Hradiste - Mlada Boleslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Mlada Boleslav - standartne kolem 12,5 pod nulou - tech 16,5 namereno pri ceste Mnichovo Hradiste - Mlada Boleslav Jojo u nas to same ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 nu tak já vyrážím směr Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 co taky jinýho, že jo? No ze jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Kryso, ja uz jsem ti to chtel rict driv, ale vymen si toho avatara, ty oslnujes i z te fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Kryso, ja uz jsem ti to chtel rict driv, ale vymen si toho avatara, ty oslnujes i z te fotky To je fotakem, z mobilu to svitilo tak, ze sem byl slepej, nejak neumim fotit Dam si tam nakou jinou prasarnu, nooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 kam chodíte na ten mráz ? Já byl asi v jednu hodinu na vapce ostříkat auto a ani mi to na sklech nemrzlo, tak myslím, že bylo tak kolem -2°C. Radši jsem to ale dal do garáže a jezdil jsem odpoledne Transportérem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2007 když jsem se večer vracel zpátky, tak u Písku bylo -12°C, to uz bylo hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 A dneska už to docela rychle mizí před očima..aspoň tady u nás jsou 3 nad nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Nám se tu na vysočině právě přehnala hodně solidní sněhová bouře docela mazec jel sem z práce a nebylo vidět ani na metr auta v příkopech prostě radost vyjet na silnice a ještě k tomu se pod kolama motaj ty zas...ý lyžaři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Tady v Praze chvili snezi, chvili sviti knedlik, teplota lita mezi -2C a +1C, docela litacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Tady na drsném severu chvíli sluníčko,te´d zas chvíli chumelí..ale pořád jsou 3 nad nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 u nás se ted mete že není vidět.už je to tak 2 hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Kolem Prahy a Plzně se to pohybuje maximalně do -5, jinak jsem si dnes nedaleko Mělníka užil krasné prázdné zasněžené parkoviště, ESP se mohlo zbláznit, alespoň pak člověk ví co dělat na silnici, těch pár minut na parkovišti je k nezaplacení. Bohužel letos mám na silnici pech na hovada, ale s tím se nedá nic dělat, nejdříve již dříve popisovaný Touareg a včera při čestě z Mělníka, jeden vůl za druhým. Nejprve Impreza WRX STi (vysněné auto), v autě 6!!! lidí a na silnici navátej snih a ten idiot předjížděl proti kamionu.. Nechápu jak může takhle někdo hazardovat s životy ostatních. Jistě se necítíl podle toho jak se to auto vlnilo! Následoval kluk s čerstve získaným řidičkem, Audi TT, snowboard na střeše, to samé, na té samé silnici, jen ten to neustál a když se chystal předjíždět a vyhodil blinkr, přidal plyn jeho TT opustilo silnici a v pěkném driftu putoval do pole, měl štěstí že tam nebyl příkop. Když se z toho vyhrabal, tak jel jak svatej!! No jo, člověk si to musí zkusit a pak možná pochopí že lidi maj důvod k tomu, že jedou pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 někde jsem to tu už možná psal,když jsem měl OI combi TDI, tak asi 14 dní před jejím prodejem jsem se nechal zlákat k takovýmu blbnutí na sněhu. Výsledek byl ten, že se přestřihnul čep diferenciálu, což skončilo proražením skříně převodovky a její totální destrukcí. Takže se nakonec měnila i spojka a celá ta sněhová story mě přišla na nějakých 20 t. (a to bylo velice levný, protože ta špajska byla z vrakárny). To je jen pro připomenutí, až budete dělat sněžnou akrobacii, abyste si uvědomili, co se v tý skříni v tu chvíli děje. Nevím jak u OII, ale u OI byl ten ustřiženej čep poměrně častou vadou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.