Přejít na obsah

Tak kdo jste dneska klouzal?

Luke288

Doporučené příspěvky

jistě, ale sám když mam na výběr mezi hezkou a normální, beru hezkou(i kdyz ted zadnou extra nemam). nedělám to z žádnýho důvodu masírování ega nebo tak něco, kdo zná, pochopí. hlavně má to víc záporů než kladů, když ohodíš nějakou babku na chodníku z louže, tak si tě zapamatuje :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jistě, ale sám když mam na výběr mezi hezkou a normální, beru hezkou(i kdyz ted zadnou extra nemam). nedělám to z žádnýho důvodu masírování ega nebo tak něco, kdo zná, pochopí. hlavně má to víc záporů než kladů, když ohodíš nějakou babku na chodníku z louže, tak si tě zapamatuje :)

To mi povídej :D Sice na značku auto nejezdí, ale sluší mu -_-

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři

To mi povídej :D Sice na značku auto nejezdí, ale sluší mu -_-

J -_- ojo,přesně tak.

Odkaz ke komentáři

Kolem Prahy a Plzně se to pohybuje maximalně do -5, jinak jsem si dnes nedaleko Mělníka užil krasné prázdné zasněžené parkoviště, ESP se mohlo zbláznit, alespoň pak člověk ví co dělat na silnici, těch pár minut na parkovišti je k nezaplacení. Bohužel letos mám na silnici pech na hovada, ale s tím se nedá nic dělat, nejdříve již dříve popisovaný Touareg a včera při čestě z Mělníka, jeden vůl za druhým. Nejprve Impreza WRX STi (vysněné auto), v autě 6!!! lidí a na silnici navátej snih a ten idiot předjížděl proti kamionu.. Nechápu jak může takhle někdo hazardovat s životy ostatních. :angry: Jistě se necítíl podle toho jak se to auto vlnilo! Následoval kluk s čerstve získaným řidičkem, Audi TT, snowboard na střeše, to samé, na té samé silnici, jen ten to neustál a když se chystal předjíždět a vyhodil blinkr, přidal plyn jeho TT opustilo silnici a v pěkném driftu putoval do pole, měl štěstí že tam nebyl příkop. B) Když se z toho vyhrabal, tak jel jak svatej!! No jo, člověk si to musí zkusit a pak možná pochopí že lidi maj důvod k tomu, že jedou pomalu.

Odkaz ke komentáři

někde jsem to tu už možná psal,když jsem měl OI combi TDI, tak asi 14 dní před jejím prodejem jsem se nechal zlákat k takovýmu blbnutí na sněhu. Výsledek byl ten, že se přestřihnul čep diferenciálu, což skončilo proražením skříně převodovky a její totální destrukcí. Takže se nakonec měnila i spojka a celá ta sněhová story mě přišla na nějakých 20 t. (a to bylo velice levný, protože ta špajska byla z vrakárny). To je jen pro připomenutí, až budete dělat sněžnou akrobacii, abyste si uvědomili, co se v tý skříni v tu chvíli děje. Nevím jak u OII, ale u OI byl ten ustřiženej čep poměrně častou vadou. :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...