Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chtěl bych poprosit majitele, co jim Laura odpoví na otázku “Lauro, jak dělá kozička?”

Mě oznámí nadmořskou výšku. Omlouvám se za off-topic, ale tahle blbost mě napadla při čtení manuálu, kde byla jako příklad otázka Jak dělá kráva. No a při vzpomínce na Sobotu, Šimka a Nárožného… 

Jako druhý problém mám, že Laura není schopná vytočit číslo ze seznamu, i když správně rozpozná jméno i příjmení. 

Vloženo

Tak na blbou otázku, blbá odpověď 😄 

Ber to tak, že to není online chatGPT. Má nějakou databázi, s kterou pracuje. A jestli ti řekne nějakou blbost tak se nediv. Mě odpoví jak dělá pes, jak dělá kráva, ale na otázku jak dělá koza mi řekne, že si není jistá, protože si to plete s ovcí 🤣🤣🤣.

Jestli nevytočí kontakt, tak tam může být zádrhel kdekoliv. Začal bych zkouškou jiného telefonu, Ono je to s těmahle systémama na prd. Včera jsme se 20 minut snažili přesvědčit, aby nám udělala navigaci do udaného místa. Potom jsme to vzdali. Někam vede v pohodě, někam ani prd.

PS: na dotaz , aby nám řekla vtip, tak nám řekla: Co má čtyři nohy a létá to?? ...  Dva ptáci 😂

Vloženo

V Superbu Laura nepoužívá chatGPT? Octavia 4 FL používá, ale neumí to zkombinovat s navigací. Konkrétně jsem se zeptal na adresu jedné nemocnice, odpověď byla správná, ale žádným způsobem se mi nepovedlo přes Lauru ji dostat do navigace. Jak jsem vyslovil něco podobného jako navigace, navigovat, tak začala vyhledávat cíle v okolí a tedy bez úspěchu. Bohužel Laura přes chatGPT neumí navázat na předchozí dotaz. Vyhledávání v telefonním seznamu je taky otázka náhody. U některých dotazů začne psát dotaz tak jak byl vysloven, ale z nějakého důvodu pak některá slova změní. Asi si myslí, že slyšela špatně.

Pro zajímavost jsem se zeptal na bitvu na Bílé hoře a Laura začala dobře. Přesný datum a pár podrobností. Na konci ten dobrý dojem ale pokazila, když tvrdila, že bitva stále probíhá.😀

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...