Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ano mám, jedna strana je spíš guma a působí kvalitně. Používám textilem nahoru a působí to na mě k nerozeznání od podlahy kufru. Krásně rovná plocha. Poslal bych fotky, ale nejdříve v sobotu mohu. Jinak jsem kupoval u prodejce, který to měl skladem, tak bych zkusil omrknout, jestli máš pochybnosti. 

Vloženo

Ja bych naopak rekl, ze ta jedna strana je spise plast. Sice mekky, ale plast. Oproti oboustranemu koberci co byl v Szperbu III je to jine. Ale nijak bych se tomu nebranil. Slouzi dobre.

Vloženo

Tak včera vyzvednuto z e-shopu (u prodejce) a moc z toho nadšený nejsem 😀

Když je to tou plastovou stranou nahoru, tak to degraduje ten vzhled. (Ano, pokud budu chtít převážet něco opravdu špinavého, tak poslouží super)

Když je to tou kobercovou stranou nahoru, tak Ok, ale nemuselo by to být na dva kusy 🤦🏻‍♂️ Zkusím později udělat pár fotek.

Vloženo (editace)

Za mňa spokojnosť 🤷‍♂️ takmer denné nakladanie/vykladanie detského kočíka už začína byť vidno na koberci, tak som sa nechal inšpirovať týmto gadgetom. Vďaka za tip👍 *simply clever*

20250625_190944.jpg

Editováno: , autor: gambaboi
Vloženo

nechci zakládat extra téma , které moc nikam nepovede, tak si dovolím zeptat se zde:

- kolik kdo máte háčků na multifunkční kapse v kufru liftbacku ?

já mám jen jeden a byl na zadní liště, tedy směrem k zadnímu sedadlu...   na videích na YouTube jsou na testovacích vozech většinou dva háčky otočené směrem do kufru, na fotkách někde jeden, někde dva...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...